Ce parere are Biserica Ortodoxa Romana despre bloguri !

| 0 comments

Recent am terminat de citit un articol de pe Agentia de Stiri a Bisericii Ortodoxe Romane ce are legatura cu blogurile. Sincer, nici n-am stiut ca au agentie de stiri, mai invatam si noi ceva nou.

Acolo zice ca Biserica e obligata sa intre tot mai mult in acest spatiu numit internet, pentru ca oamenii isi dau liber cu parerea despre orice si acest lucru afecteaza de multe ori si imaginea Bisericii si a lui Dumnezeu.

Si se mira ca se intampla acest lucru dupa ce preotii si mai marii ce conduc Biserica se comporta cum se comporta? Nu zic, sunt si preoti care pun suflet si merita ascultati, dar aceia sunt putini. Eu n-o sa ma pun acum sa declar in ceea ce cred eu ca o sa-mi sara lumea in cap, dar nu e normal nici ce fac ei. Lumea crede in ce vrea si in ceea ce ii face pe ei sa se simta bine. Daca lumea nu mai crede in Dumnezeu, e din vina Bisericii ca se intampla lucrul asta.

De ex am vazut ca vor sa construiasca ditamai Catedrala Mantuirii Neamului. Nu e nici o problema, dar nu in momentul asta. Noi n-avem spitale si medici foarte putini care sunt buni, elevii ies needucati din scoli pentru ca n-avem multi profesori buni, sportivii se lasa prea repede de sport pentru ca nu avem antrenori buni si nu se aloca bani pentru astfel de lucruri, noi n-avem autostrazi si problemele drumurilor pe vremea asta s-a vazut zilele trecute cand iarna ne-a prins din nou pe nepregatite, dar avem Biserici si vrem cat mai multe. Chiar nu e normal. Unde naiba e profitul de 100 si ceva de milioane de EURO pe an? Cum sa ajung la Catedrala daca drumurile sunt inzapezite si vremea e cum e? Eu ii sfatuiesc pe mai marii Bisericii sa se implice mai mult in viata oamenilor de zi cu zi. Daca tot sunt trimisii lui Dumnezeu, vreau sa vad acte multe de caritate ca sa ajute oamenii si statul. Poate atunci lumea n-o sa-i mai conteste. AICI aveti intreg articolul.

via

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.