Mircea Lucescu, Ahmetov, presa romaneasca si fotbalul !

| 1 Comment

De vineri aud doar doua subiecte in ceea ce priveste sportul romanesc, si anume accidentul lui Mircea Lucescu si scandalul dintre actionarii de la Dinamo.

Intr-adevar, e vorba ca s-a accidentat destul de grav un om si ca e Mircea Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori romani de fotbal ai tuturor timpurilor, dar se exagereaza deja. Si aici ma refer la presa romaneasca, mai mult cea bucuresteana, care din trei stiri, doua sunt despre Lucescu si una despre actionarii lui Dinamo. Asta cu actionarii lui Dinamo o consider una dintre cele mai mari porcarii. Ce ma intereseaza pe mine ca se cearta aia trei? Din partea mea sa se omoare. Fratilor, mai scrieti si despre altceva. Nationala de polo, care merge la CE are doar o stire pe luna.

Ahmetov este patronul echipei Shakhtar Donetsk si unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din Ucraina si Europa de Est, dar si un om de calitate. El a venit in Romania sa vada cum se simte Lucescu. Cati patroni romani ar face asa ceva pentru antrenorii lor? Presa bucuresteana l-a urmarit de la aeroport pana la spital si inapoi. Va dati seama ce disperati suntem. Numa noi puteam face asa ceva. Oricum, daca stam sa ne gandim, e mai bine decat sa vedem can-can-uri cu Daniela Crudu si Bianca Dragusanu sau Andreea Mantea si Buruiana.

One Comment

  1. Pingback: 9 ianuarie 2012

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.