Bon fiscal, ce e ala ?

| 2 Comments

Nu stiu daca sunt singurul care a observat, dar de la un timp incoace multe vanzatoare de la magazine/fast-food-uri arunca bonurile fara sa intrebe oamenii daca le trebuie sau mai simplu, nici nu le fac.

Eu unul n-am ce face cu bonul de la ABC, dar daca vad ca vanzatoarea e nesimtita, o fac sa mi-l scoata din gunoi. Chiar astazi am luat ceva de la un magazin de 6 ron si vanzatoarea n-a facut bon. Am stat cateva minute pana a preparat acel lucru, iar dupa ce a terminat, am zis ca vreau bon. Asa de urat s-a uitat la mine de parca i-as fi luat din buznarul ei. Binenteles, banii mi i-a luat inainte sa prepare acel lucru. Ii era frica ca-i trag teapa.

Acesti oameni s-au obisnut ca majoritatea nu vor bonuri si le arunca pe toate. Patronii profita de acest lucru si le spun vanzatoarelor sa nu mai scoata unele bonuri ca sa faca si ceva banuti la negru. Eu inteleg toate chestiile astea, dar inainte de a face lucrurile astea intreaba “omule vrei bon? te superi daca nu fac bon?”. E atat de greu? Oricum, eu unul iau aproape toate bonurile si le tin ceva timp dupa ce mi s-a intamplat faza cu butelia si guma. Si va sugerez sa faceti si voi la fel.

bonfiscal.jpg

poza adevarul.ro

2 Comments

  1. Da asa este.

  2. imi spune si mie cineva unde apare nr bonului ?

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.