Despre inaugurarea National Arena, gazon si nationala Romaniei de fotbal !

| 0 comments

Marti seara s-a desfasurat la Bucuresti, meciul de fotbal Romania – Franta, care conteaza pentru calificarea la EURO 2012. Meciul s-a jucat pe National Arena, care a fost inaugurata aproape cu succes. N-am inteles de ce Marcel Pavel a schimbat textul imnului, iar starea gazonului a fost execrabila. Am inteles ca nu e o scuza pentru jucatori asta, pentru ca e vorba de NATIONALA si pentru ca sunt platiti cu sute si milioane de euro la cluburile lor, dar noi romanii ne-am facut de ras inca o data in fata lumii. Gazonul ala trebuia pus acum cateva luni bune, nu acum recent.

Cat despre meci, eu zic ca n-a fost rau, dar nici n-au jucat super bine, ambele echipe. Noi am fost peste ei la ocazii, dar ei au fost peste noi la posesie. De la ei au jucat binisor Loris, Ribery si Abidal. Mi-a fost frica de Nasri, dar n-a jucat nimic cat a fost in teren. De la noi au jucat binisor cam toti in afara de Tanase. E foarte slab stelistul. M-au impresionat Chiriches, Luchin, Nicolita si Lazar. Marica a fost tinut foarte bine de Rami si Abidal si nu prea a miscat. E adevarat ca n-a fost in forma. Eu zic ca daca erau Torje si Mutu in teren in locul Tanase si Cocis castigam lejer. Imi pare rau doar ca Piturca a jucat la egal si s-a vazut clar asta. Nu e potrivit Piturca pentru nationala, dar n-avem alte variante mai bune din pacate. Jucatori avem, dar ne lipsesc antrenorii.

Despre suporteri pot sa zic si lucruri bune si rele, dar va las cu doua articole care spun totul (aici si aici). N-am inteles un singur lucru, de ce oamenii care au venit cu steagurile lor au trebuit sa le arunce. Puteau frumos sa le controleze si sa-i lase cu ele. Am inteles ca francezii au putut intra cu steagurile lor.

Nu mi-a mai placut faptul ca oamenii si-au cumparat bilete online si au trebuit sa stea la coada. Suntem in secolul 21! Puteau sa mai buna 15 lei si sa le aduca curierul acasa.

In final, eu zic ca trebuie sa gandim pozitiv si sa ne bucuram ca avem o arena superba, care in timp isi va rezolva problemele si sa sustinem nationala Romaniei. Eu zic ca va fi bine peste ceva timp. HAI ROMANIA!

nationalarena2011.jpg
National Arena

poza piticu

Leave a Reply

Required fields are marked *.