Sase medalii pentru oradeni la Cupa Solidaritatii de Spada din Macedonia !

| 0 comments

Weekend-ul trecut a avut loc la Skopje, in Macedonia a 45-a editie a Cupei Solidaritatii la Spada masculin si feminin seniori, la care au participat sportivi din Romania, Macedonia, Bulgaria si Serbia. Romania a fost reprezentata si de cativa sportivi din Oradea, toti antrenati de antrenorul Nicolae Ille.

La categoria seniori masculin a castigat Tardi Otto (CSM Oradea), care l-a invins in finala pe bulgarul Kiril Maninov. Medalia de bronz i-a revenit tot unui oradean, si anume vicecampionului national, Andrei Timoce (CSM Oradea). Tardi Zoltan si Tardi Zsolt (ambii CSM Oradea) s-au clasat pe locurile 6 respectiv 9 din aproximativ 45 de sportivi. La feminin medaliile de aur si bronz au fost adjudecate de bucurestencele Ana Maria Leabu respectiv Alexandra Predescu (ambele Stesial).

/seniorimacedonia.jpg
Tardi Otto si Andrei Timoce in dreapta

poza stesial

In acelasi timp s-a mai desfasurat si o competitie pentru categoriile de varsta 17, 14 si 12 ani masculin si feminin, la care au participat cam 30 de sportivi din fiecare categorie.

La categoria 12 ani, medaliatul cu bronz de la Jocurile Mondiale ale Copiilor de la Ankara, oradeanul Biro David (Crisul Oradea) a reusit sa castige medalia de aur dupa ce a tras in finala impotriva oradeanului Olar Dominic (Crisul Oradea). Radu Anastase (Crisul Oradea) s-a clasat pe locul 6. Medaliile de bronz le-au revenit pustilor bucuresteni Cristian Eremia si Statie David (ambii Stesial). La feminin, medaliata cu argint la Jocurile Mondiale ale Copiilor, Benea Bianca (Crisul Oradea) a obtinut medalia de bronz. Competitia a fost castigata de Alexandra Predescu.

/copiimacedonia.jpg
Olar Dominic si Biro David in dreapta

poza stesial

La categoria 14 ani masculin, Biro David a mai obtinut o medalie de bronz, iar Olar Dominic s-a clasat pe locul 5. La feminin, Benea Bianca si Handlery Anna (Crisul Oradea) s-a clasat pe locurile 6 respectiv 7. Alexandra Predescu s-a clasat pe locul 2. La categoria 17 ani, Ana Maria Leabu a mai reusit un bronz, iar Statie David tot un bronz la floreta 12 ani.

Au mai avut evolutii satisfacatoare oradenii Grosman Raluca, Korpos Monica, Horvath Laszlo, Horvath David si Csordas Robert.

Sursa: AICI

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.