CSM Oradea, doar pe locul 2 la CN de spada de la Predeal !

| 2 Comments

Dupa atatia ani de dominatie totala in spada masculina romaneasca, echipa CSM Oradea s-a clasat doar pe locul 2, atat la individual cat si la echipe la turneul final de la Predeal. La echipe, CSM Oradea formata din Nyisztor Alexandru, Arkosi Bertalan, Radu Andrei si Andrei Timoce si antrenata de Nicolae Ille, au pierdut un meci contra echipei U Craiova (38-36), iar dupa aceea i-au batut pe contracandidatii de la CS Satu Mare (45-44). In turul de la Satu Mare, echipa gazda a reusit victoria din pacate. La final cei de la Satu Mare au terminat pe locul 1 pentru ca au acumulat 13 victorii, iar Oradea doar 12. Pe locul 3 s-a clasat Steaua.

Eu cred ca e o neatentie acest loc 2, si anul viitor sunt sigur ca va fi din nou al nostru. Vom face tot posibilul ca sa fie asa a declarat Nicolae Ille

veteranicraiova1.jpg

Clasament Final
1. CS Satu Mare
2. CSM Oradea
3. Steaua
4. CSM Oradea 2
5. U Craiova
6. CSU Tg Mures
7. Constanta

La individual, oradeanul Andrei Timoce a reusit o mare performanta pentru ca a jucat finala cu satmareanul Adrian Pop. Din pacate pentru noi, el a pierdut dupa un meci foarte strans (15-14). Andrei a inceput scrima la varsta de 7 ani, la CS Crisul sub comanda lui Schimdt Alexandru, ca mai mai apoi sa treaca la echipa mare sub comanda antrenorului Nicolae Ille. El este acum un component de baza in echipa noastra. Campionul de anul trecut, si anume Nyisztor Alexandru s-a clasat pe locul 7 dupa ce a pierdut tot la Adrian Pop. Pe locul 3 s-a clasat oradeanul Tardi Otto.

Mai multe aici

2 Comments

  1. Intreaba-l pe tatal tau cu cine s-a pregatit Timoce pana sa ajunga in echipa de seniori si dupa ce Sandu a plecat din scrima? nu de alta dar sursa ta este cam dezinformata,iar ceea ce ai postat pe blog este eronat.

  2. Bravo lor! ma bucur extraordinar pentru ei!
    o zi buna

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.