Poze si Rezumat Concert Iron Maiden !

| 11 Comments

Desi imi pare rau s-o zic dar rockerii ne-au surclasat din punct de vedere al distractiei. Doar 22 000 de fani au fost sa se distreze pe Stadionul Cotroceni si sa cante alaturi de Bruce Dickinson si Fecioara de Fier. Unele dintre pisele pe care le-au cantat cei de la Iron Maiden (2 Minutes To Midnight (1984), Trooper (1983), Waisted Years (1986), The Number of the Beast (1982), Can I Play With Madness (1988) sau Fear of the Dark (1992)) chiar ca erau mai vechi decat unii din tribune =)) . Plin a fost stadionul de metalisti cu plete, garnisti cu tinte, curele si zgarzi de piele sau piercing-uri in nas si in fund dar sincer mie mi-e greata cand ii vad cum danseaza. Pur si simplu unele stiluri de rock chiar n-au logica (aici nu ma refer la Iron Maiden). Oricum din cate am auzit si vazut concertul a fost de milioane. Ma bucur ca rockerii romani s-au distrat dar tot nu-i inteleg :P .

bruce.jpg
Bruce Dickinson

fecioara.jpg
Lauren Harris, Fecioara de Fier

Toate pozele AICI

Articole Relevante:

Poze si Rezumat Creamfileds 2008 !

Massive Attack, un concert adevarat !

Poze si Rezumat Peninsula 2008 !

Metallica a facut furori printre metalisti !

11 Comments

  1. de fapt au fost in jur de 25.000 :)

  2. Nicko McbrAIn e de fapt bateristul trupei Iron Maiden. Cea sub care ai aberat tu se numeste Lauren Harris si este fiica bassistului din trupa mai sus mentionata. Ia zi tata, daca n-ai nici o legatura cu muzica de calitate…ce-ai cautat tu la concert?

  3. in primul rand cine a zis ca a mers la concert? tu ai citit articolul de la inceput pana la capat? in al doilea rand am crezut ca Nicko e nume de fata.. am gresit.. taie-mi capul :) .. asa va place sa va bagati in seama fara sa stiti care e subiectul unei propozitii.. ce oameni..

  4. De la Trooper incolo, a fost orgasmic.

  5. Pingback: Poze si Rezumat Hip Hop Kemp 2008 ! at Dani’s Corner

  6. Pingback: Poze si Rezumat Concert RBD ! at Dani’s Corner

  7. Pingback: Poze si Rezumat concert Snoop Dogg ! at Dani’s Corner

  8. Pingback: Poze si Rezumat concert Sting ! at Dani’s Corner

  9. Pingback: Poze si Rezumat concert Nazareth ! at Dani’s Corner

  10. Pingback: Poze si Rezumat Concert Placebo ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.