Poze si Rezumat Bucharest City Challenge 2008 !

| 11 Comments

Weekend-ul acesta s-a desfasurat la Bucuresti a doua editie a evenimentului din cadrul campionatelor de FIA GT1 si GT2 si Formula 3, si anume Bucharest City Challenge 2008. Pe langa au avut loc curse si din Cupa Logan 2008. La FIA GT s-a impus echipajul compus din Marcel Fassler si Jean Denis Deletraz (Corvette Z06) de la Phoenix Carsport Racing. Pe locul doi s-au clasat Alexandre Negrao si Miguel Ramos, care au pilotat un Maseratti MC 12 iar pe locul al treilea s-au clasat Andrea Bertolini si Michael Bartels de la Vitaphone Racing Team cu acelasi bolid ca si cei de pe locul secund.

challenge.jpg

corvette.jpg

Cursa de la Formula3 au fost castigata de spaniolul Jaime Alguersuari de la Dallara F308 Mercedes. Pe locul doi s-a clasat pilotul din Marea Britanie, Oliver Turvey iar pe trei neo-zeelandezul Brendon Hartley.

f3.jpg

In Cupa Logan s-a impus Andrei Tentean. Locul doi i-a revenit olandezului Miki Willebrands iar locul trei romanului Bogdan Nastase.

logan.jpg

Toti pilotii si spectatorii s-au delectat cu asta :P . Frumos nu?

fata.jpg

Pe langa aceste campionate a mai fost si o expozitie de masini tuningate plus unele de ultima ora. Cea mai atragatoare a fost BMW Giugiaro, un bolid care merge cu hidrogen.

giugiario.jpg
poza Buddha

Toate pozele AICI

Nu in ultimul rand, in cinstea acestui eveniment cei de la Faithless (Maxi Jazz si Sister Bliss) ne-au delectat cu muzica lor atragatoare, si anume electro house si techno, incepand cu bine cunoscuta si indragita Insomnia.

faithless.jpg

Poze AICI si AICI

Articole Relevante:

Bucharest Challenge 2007 s-a terminat

11 Comments

 1. Modelul de Corvette este C5R.

 2. uita-te pe site-ul lor la rezultate si vei vedea ca toate modelele de Corvette sunt Z06 :) sau sunt ei tampiti si au gresit? :P

 3. Ii place gagica aia din poza, dar si masinile prezente aici.

 4. Da e gresala mea… e C6R. :d

 5. Rusine d-lui Tentean sa fure cursa. A avut chiulasa planata, orice modificare a motorului fiind interzisa. Sper ca a fost descalificat si accesul interzis pe viitor in orice cursa oprit. Asa ceva nu se face. Rusine!! Romanul tot romana ramane.

 6. Pingback: Poze si Rezumat Class 1 Romania Grand Prix 2008 ! at Dani’s Corner

 7. Pingback: at Dani’s Corner

 8. Pingback: Poze West Side Tuning 2008 ! at Dani’s Corner

 9. Pingback: Poze si Rezumat Raliu Paleu ! at Dani’s Corner

 10. Pingback: Lewis Hamilton, campion mondial Formula 1 2008 ! at Dani’s Corner

 11. Pingback: Poze Lotus Tuning Show 2009 ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.