Coada la haine de dimineata !

| 4 Comments

De cateva saptamani incoace tot vad oameni stand la coada la un magazin de haine inca de de la 8 dimineata, deschiderea fiind la 9. Parca am fi pe vremea lu Ceausescu cand se statea la coada la lapte. Hai ca mai inteleg ca atunci erau vremuri mai grele, mancarea fiind sursa principala a vietii noastre plus ca se statea la coada pentru copii dar nici sa se ajunga pana aici. Am ajuns sa stam la coada de la ora 8 la haine ieftine si de proasta calitate? Si ce daca e super reducere? Sincer e penibil. Defapt trebuie sa le multumim mai marilor nostri din conducere care ne iau pana si painea de la gura.

coada.jpg

4 Comments

  1. Pingback: BLoR - Bloggers Oradea » Blog Archive » 25 martie 2008

  2. nu trebuie condamnati acei oameni, trebe impuscati aia care ne-au adus aici.

  3. nici nu i-am condamnat :) Doamne fereste.. chiar am si zis ca e numai vina mai marilor nostri ca ne iau si painea de la gura :)

  4. baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah dani io te rup :))) ce`i cu articolu asta :-w cika “Si ce daca e super reducere? Sincer e penibil.” pt persoanele alea conteaza mult ca e super reducere chiar si o haina veche ;) dar in fine #-o mai penibil e sa`i vezi pe cei care “conduc” tzara cum dorm in fotolii comode la parlament . ;)

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.