Astia sunt soferii Romaniei !

| 8 Comments

In acest filmulet veti vedea un “bastan” cu jeep-ul lui ultimul racnet cum se da in spectacol in traficul din Bucuresti. El nemaivand rabdare sa stea la coada s-a bagat pe linia tramvaiului 41 si vedeti si voi mai departe ce s-a intamplat. A ramas blocat, a blocat tramvaiele si ciculatia dupa care a venit politia, o masina de la compania de tractare si vreo 50 – 60 de spectatori. Eu sper dar nu cred ca se va intampla, sa primeasca o amenda grasa, un dosar penal si o suspendare pe cel putin 90 de zile ca sa-si vada alta data de treburile lui. In acelasi timp ii dau drepate avand in vedere traficul haotic din Bucuresti dar chestia e ca metoda abordata e total aiurea. Cum frate s-o iei pe linia de tramvai? Din cauza unor specimene de genul acesta se intampla atatea accidente. Nu exista rabdare si siguranta la majoritatea dintre soferi. Pacat.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

8 Comments

  1. o vai s`amar.. nu ma mir ;) altzii nici la stop nu stiu sa se opreasca ;) dar cand face un incepator o prostie mica (ceea ce ii normal ca nimeni nu s`o nascut invatzat) se aud 10000000 de claxoane:)) daca mai ii si femeie clar=)) :-j

  2. doamne ce oameni…..ce sa faci daca asta e traficul in bucuresti tre sa o mai iei si pe unde poti dar nici pe acolo =))

  3. uite ciobanu cu caruta pe unde o ia hahahaha =))))

    sper ca si-a facut praf pragul de la usa…la cat praf a iesit cand a cazut … ar fi normal

  4. ce aveti cu omu, doar are masina de teren.

  5. bulangiu cu pedale =))

  6. Pingback: Astia sunt soferii Romaniei ep 4 si 5 ! at Dani’s Corner

  7. Pingback: Mercedes pe trei roti ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.