Concurs nr 2 bloggeri.ro !

| 6 Comments

Astazi s-a dat startul la etapa nr 1 din cadrul concursului de pe bloggeri.ro , care este deja la doua editie. Acest concurs se desfasoara in perioada 1 noiembrie 2007 – 12 decembrie 2007 si se adreseaza tuturor bloggerilor mai mult sau mai putin cunoscuti din Blogosfera romaneasca. Un blogger se poate inscrie in concurs chiar si la jumatatea concursului dar articolele precedente inscrierii lui nu-i vor fi luate in considerare. Pentru a lasa o impresie destul de buna de aceasta data s-a facut un efort si s-a apelat la sponsori ca BitDefender, Shopit.ro, Invita.ro. Bloggerii care vor sa se inscrie la acest concurs vor putea folosi userele din editia trecuta. Prima etapa incepe de astazi si tine pana in 11 noiembrie, timp in care bloggerii au timp sa-si testeze calitatile de “redactor la comanda”. Articolele trebuie neaparat publicate pe bloggeri.ro dar ar fi indicat sa le publicati si la voi pe blog. Premiile 1, 2 si 3 vor fi obtinute doar din voturile juriului, membrii acestui juriu tinand cont de urmatoarele criterii iar premiile 4, 5 si 6 vor fi obtinute atat din voturile cititorilor cat si din voturile juriului. Premiile speciale vor fi acordate celor care scriu cele mai bune articole in categoria Sponsori, adica asta insemnand ca trebuie facut un un articol ales de ei.

bloggeriro.JPG

ETAPA 1 DE CONCURS (01-11 Noiembrie)
Subiect: Solutiile de promovare ale unui blog in Romania

ETAPA 2 DE CONCURS (11 Noiembrie – 21 Noiembrie)
Subiect: Distractia si viata de noapte in Romania

ETAPA 3 DE CONCURS(21 Noiembrie – 01 Decembrie)
Subiect: La alegerea concurentilor

Categoria Shopit.ro (Toata editia)
Subiect: Review despre 2 produse de pe site

Categoria BitDefender.ro (Toata editia)
Subiect: BitDefender 2008 Game Mode conditonata de raspunsul la intrebarea: Care sunt primele trei cerinte pe care trebuie sa le indeplineasca solutia ta de securitate IT ?

Categoria Invita.ro (Toata editia)
Subiect: 1. Cum ai folosi internetul pentru organizarea propriului eveniment/petrecere (aniversarea zilei de nastere,iesit la o bere cu bloggeri etc)?
2. Ce aplicatii legate de internet (website-uri, email, instant messenger etc) folosesti pentru a iesi cu gasca ta in oras?
3. Sa cunosti oameni noi pe internet si sa iesi in oras cu acestia … cool or uncool ?
(una dintre cele 3 la alegere)

Pe data de 15 decembrie se vor decerna premiile. Locatia se va anunta cu aprox 1 saptamana inainte de eveniment.

Mai multe: bloggeri.ro

6 Comments

  1. daca te inscri iti urez bafta……si interesante si chestiile cu adsense am vazut ca se fac bani frumosi. Bafta la concursul asta

  2. Eu cica am si scris … ceva :D

  3. eh dani eu m-as baga dar inca-s mic … poate la urmatoarea editie :X bafta oricum sper sa faci o impresie buna ;;)

  4. La fel ca sefu , ii las pe astia mai batrani sa se bage la inaintare :D , maybe next time :P

  5. hai dani stim k poti :)

Leave a Reply

Required fields are marked *.