Laba in timpul orelor sau programului de lucru!

| 167 Comments

Uitati-va si voi ce fac elevii in timpul orelor. Inadmisibil. Pe zice trece, se duce pe apa sambetei tot invatamantul din toata lumea. Se zice ca acesti copii sunt din Rusia.

Vad ca mai nou e o placere sa-ti faci laba, fie ca in timpul orelor de la scoala fie de la lucru. Un taximetrist din Craiova a fost surprins chiar in statia de taxi facandu-si treaba. Tipul a fost dat afara iar daca cineva face plangere poate sa primeasca pana la 5 ani de inchisoare. Cum e posibil asa ceva? Hai ca mai inteleg ca elveii nu au minte dar un taximetrist in timpul orelor de lucru? Vai la ce s-a ajuns. Omenirea pur si simplu nu mai are scapare.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

167 Comments

 1. mda sa fim seriosi in privinta masturbatului.majoritatea fetelor si a baietilor se masturbeaza.iar cand te masturbezi nu stiu ce ar fi rau in asta.in primul rand iti afli propriile tale placeri…..te scapa de stres pt o vreme si are multe efecte benefice la ambele sexe.nu stiu ce este de ras cand te masturbezi chiar este ceva omenesc.bn aceste lucruri nu sunte de vorbit cu prietenii cu baietii sau cu fetele este ceva care tine de intimitate.

 2. cristi am 14 ani si ai foarte mare dreptate

 3. ce-i atata valva cu masturbarea asta?daca omu vrea sa faca sa faca!si cu intimitatea voi n-ati vazut filme de adulti?nu cred!aia o fac in fata camerelor!!!

 4. Frate ce labari.
  =]]]]]
  Astia nu au auzit de sex.

 5. da ma frate dar nu chiar asa in ore da este o placere sa te masturbezi dar nici chiar in ore mai ziceam daca tot aveau placerea sa aiba un contact sexual se duceau si ei ori la casa lui sau a iei sau la un hotel sau vedeau ei dar nici chiar in timpul orelor vad colegi aude profi nu e ca aude profi dar in fine daca lor le place… :))

 6. sau poate ii sarea pe caiet =)) sau in fata lu ala care se uita sau cand venea profu ii faea laba lu ala si ii dadea pe ochelari =))

 7. cea mai atre laba =))

 8. ana dar uh ce cautzii pe acel siite ???
  :O

 9. bai frate.. la ce s-a ajuns in ziua de azi :|

 10. @ana si tie iti place sa faci laba ca aia ?

 11. seamana cu tatarusanu

 12. Am 32 ani sunt virgin si ador sa fac laba! O iau l a frecat cel mult la 2 zile!

 13. să ţi-o ia la labă o femeie sau să ţi-o faci singur!

 14. Ce faina laba a facut.Ar fi bine sa si futa o femeie in timp.Laba face parte din insasi natura omului.E drept nu este vazuta bine in religie dar cand iti vine ce poti sa mai faci.

 15. sant casatorit si tot fac laba

 16. Pingback: Dan-Marius.ro

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.