Transport obscen in comun !

| 10 Comments

Au facut multe cei de la OTL Oradea dar ce s-a intamplat astazi a pus capac. Un prieten de-al meu a mers cu tramvaiul azi, a compostat si uitati ce i-a dat aparatul inapoi. Pe cuvantul meu de onoare, asa ceva doar la noi mai poti sa vezi. Anii trecuti era plin de tigani ca si controlori, vorbeau urat cu calatorii, faceau ce vroiau in tramvaie samd. Biletele de multe ori ies cu data si ora aiurea ca dupaia sa vina controlorul sa amendeze lumea. Au montat monitoare cu plasma, dinalea la kg, ca sa poata baga reclame si sa oboseasca lumea de atata publicitate. Nu le ajungea ca au pus pe tot tramvaiul, mai trebuia si inauntru. In legatura cu lucrul la sinele de tramvai nu mai vorbesc, se apucau de 10 intersectii, nu terminau niciuna si uite asa asteptam juma de ora ca apoi sa vina 5 tramvaie unul dupa altul. Chestia cu “5 tramvaie deodata” se intampla zilnic, ori asteptam juma de ora dupa 1 tramvai ori vin 5, 6 unul dupa altul si uneori si acelasi nr. Casele de bilete sunt inchise de multe ori dar noi nu trebuie sa avem aceasta scuza cica. Trebuia sa stim dinainte cu o zi ca noi vom merge cu tramvaiul sau autobuzul. De ce nu puneti automat de bilete in fiecare tramvai/autobuz sau in fiecare statie? Hai ca astea au trecut cum au trecut dar sa iasa un bilet cu obscenitati? Multumiri lui niculezz pentru poza.

bilet.jpg

10 Comments

 1. omg !
  Numai in Romania vezi asa ceva. Chestia cu casele inchise se intampla si in Bucuresti zilnic.

 2. Mai rau ii in Bucuresti, dupa parerea mea si ce am auzit la TV. In Bucale se va ajunge mersul cu busu` si troshcoleta … OBLIGATORIU! Noi ne putem indesa tzava-n ele tramvaie ca e mic orashelul nostru … numit Oradea, prin care circula tramvaie: PULA [negru sau roshu`, nu scrie ;)] … si eu iubesc “CENZURA!!!”.
  PS: Citat Parazitii: JOS CENZURA!!!

 3. vaaaaaaai Doamne =))) hai ca asta le intrece pe toate =)) azi nu am fost cu tramvaiu =))

 4. dani sa nu imi zici ca te ai speriat cand ai vazut biletu
  =)))))))

 5. =))) hai ca-i tare … dar totusi nu ma asteptam chiar in oradea :))

 6. sigur nu`i photoshop ? nu am vz asa ceva, oricum daca o fost … penala rau

 7. tu crezi ca iesea fix fontu de pe bilet? fii serios.. asta 1 la mana.. 2 la mana.. crezi ca o mai puneam daca nu era adevarat? uita-te si pe oradeanul daca pe mine nu ma crezi..

 8. FRATE ! SI EU AM PATIT ASTA !

 9. si’a bagat otl’u pula’n bilete =))

Leave a Reply

Required fields are marked *.