Dumnezeu online !

| 6 Comments

In luna august a acestui an s-a lansat site-ul GodTube. Este un site care se bazeaza pe videoclipuri crestine si care nu accepta conotatii sexuale. Fondatorul site-ului, Chris Wyatt a fost inspirat cand s-a gandit la acest lucru. GodTube are aproximativ 3.000.000 de vizitatori pe luna si ganditi-va ca e on doar de 2 luni. YouTube, concurentul lui GodTube, a lansat o serie de celebritati de-a lungul vremii, precum Lonelygirl15, Back Dormitory Boys si Tyson, buldogul care face skateboarding dar nici unul nu a atras atatia vizitatori ca si fetita care poarta un tricou “Princess” si recita Psalmul 23 din Biblie, adica 3,7 milioane de viziualizari. Dupa parerea mea e o idee buna, daca ne gandim serios la chestia asta ne vom da seama ca putin dintre crestinii din ziua de azi mai merg la Biserica. Poate lucrul asta ii va apropia de Dumnezeu, binenteles nu la fel cum o face “mersu la Biserica” dar macar ne va face sa ne gandim mai des la El. Oricum mie imi place sa ma duc la Biserica, pur si simplu ma relaxeaza si ma face sa nu ma mai gandesc la problemele de zi cu zi. Cat despre filmuletul de mai sus, e dulce fetita, e figura cand il recita, atata pasiune ar trebui sa fie si in noi cand ne rugam la Dumnezeu si nu sa le zicem doar la nevoi sau ca suntem obligati.

6 Comments

  1. cica GodTube … clar ce sa zic . Unu la mana nu ma bag in chestii cu religia. Doi la mana, pana la noi probe is ateu. Trei la mana … Nici nu am de gand sa intru pe godtube. Daca se face SatanTube intru.

  2. Si eu sunt ateu … [ma simt ca la un club de alcolisti …] … GodTube … suna ca naiba + reclama, sincer va zic tuturor: THIS IS A REAL GODSHIT! ;) … hai ceau la voi, ca-mi sariti in gat ca rotvailerii … sau cum naiba se scrie ;)

  3. lol… Mortu` & Dev… :| … eu is cam de aceasi parere cu Dani.. eu cred in Dumnezeu si nu mi rusine sa o spun .. in fine..:) consider GodTube o idee misto ;)

  4. lasa-i pe ei.. sunt mai ciudati =))

  5. Pingback: Bioget, concurenta celor de la Trilulilu ? at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.