Need for Speed ProStreet !

| 4 Comments

EA a anuntat astazi ca Need for Speed ProStreet este dezvoltat de EA Black Box in Vancouver, B.C, si este livrat in aceasta toamna. Aceasta este o experienta unica Need For Speed unde trebuie sa concurezi impotriva celor mai buni piloti intr-o multitudine de incercari pe strada. Need for Speed ProStreet accentueaza cultura curselor de strada prin aducerea ultimului nivel in suprematia curselor de strada a spus Larry LaPierre, producator executiv. Totul la acest joc este construirea ultimului tip de masini de curse, modificate, care te pun la incercari grele in toata lumea si care iti pun la incercare reputatia si aptitudinile in fata fiecarui concurent foarte bun. Need For Speed ProStreet se lauda cu o precizie impecabila si cu nivel ridicat al detaliilor grafice, efectiv transportandu-te in centrul actiunii. Acest impinge tehnologia Autosculpt la un nou nivel, permitand jucatorului sa modifice atat performanta cat si infatisarea masinii inca de la inceput. Need For Speed ProStreet este adevaratul gust al adrenalinei si al sofatului cu toate consecintele sale.
Fiecare adancitura, fiecare zgarietura si fiecare stricaciune a caroseriei este o cicatrice a luptei, o dovada a temperamentului tau competitiv si plin de indrazneala. Cu un sistem de inteligenta artificiala agresiv si foarte bun, te cufunzi intr-o adevarata experienta a unei curse de nedescris. Se adauga un sistem de joc on-line revolutionar care va redefini intelesul competitiei, si Need For Speed ProStreet este ultima formula unei curse de strada plina de emotie. Need For Speed ProStreet va fi disponibil pentru Xbox 360, PLAYSTATION 3 si Wii, de asemenea si pentru PlayStation 2, Nintendo DS, PSP (PlayStation Portable), PC si telefoane mobile.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

4 Comments

  1. wow…..din ce am vazut in cele 2 filmuletze si din ce am aflat este un joc super reusit. De abia astept sa apare pe internet si sa il joc :> Sunt curios daca o sa fie exact asa cum anunta cei de la EA. In general jocurile cu masini si mai ales unde este viteza acolo este si un public foarte interesat. O sa se vanda foarte bine si cei de la EA vor intra in posesia unei sume record in urma incasarilor. Pana la aparitia lui pe piata mai este chiar foarte putin si deja sunt nerabdator. Deasemenea cred ca si ceilalti patimiti ai vitezei si ai masinilor tunate sunt nerabdatori sa apara pe piata

  2. asteptam si eu demult ceva cu damage la NFS.. plus o grafica admirat.. se vad toate efectele.. mai multe detalii.. sa speram ca si povestea va fi la fel de fascinanta precum pare jocul.. il astept cu nerabdare..

    pacat de Carbon cu care s-au grabit.. doar povestea s-a schimbat fata de Most Wanted.. in rest a ramas la fel..

  3. Abia astept :>

  4. Pingback: Need For Speed Undercover dezvaluit ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.