Becali a donat 2 milioane de euro !

| 3 Comments

Aseara m-am uitat la emisiunea “Nasul” de pe B1 TV. Ca si invitat special, Radu Moraru l-a avut pe Gigi Becali. Intre spectatori au fost prezenti multi oameni care sunt bolnavi sau a carori copii sufera de niste boli care pentru vindecare necesita multi bani. Becali a impartit in total cam 2 milioane de euro, banii fiind aranjati in plicuri. Toata lumea a ramas impresionata de gestul lui, cel putin eu. Cine ar mai face asa ceva? Statul ii ajuta cu ceva? Eu cel putin asa cred ca e normal, sa ne dea statul nu sa stam la picioarele unui om de afaceri. Se dovedeste tot mai mult ca Becali are suflet mare, ca vrea sa faca ceva pt Romania. Oricum e jenant la ce s-a ajuns, daca salariile ar fi ca in alte tari nu cred ca lumea s-ar plange in asemenea cantitate. Asta e Romania, nu avem ce sa-i facem :( . Oricum respecte pentru domnul Becali, a dat dovada de sufletist inascut.

3 Comments

  1. oh da……becali doneaza bani ptr ca vrea sa isi faca campanie electorala….ce naiba chiar toata lumea este oarba?? :| doamne ce oameni…….e bine ca doneaza bani dar de ce o face la tv?? ar trebui sa doneze fara sa se faca public daca tot vrea….dar in fine……CAMPANIA ELECTORALA il face sa doneze cu asa dare de mana ;)

  2. nu e doar campanie cata.. e si plin de suflet.. si in plus.. ce daca e campanie? daca e sa o luam asa, politicienii de ce nu doneaza? ei care sunt obligati sa ajute statul? sa fim seriosi.. ca sa faci asemenea gesturi iti trebuie si suflet nu doar sa-ti faci campanie..

  3. Sper sa fie un exemplu si pentru alti oameni bogati din Romania.

Leave a Reply

Required fields are marked *.