Robbie Williams la UNTOLD 2019!

| 0 comments

Este oficial! Robbie Williams, unul dintre cei mai tari cantareti din istorie vine la UNTOLD FESTIVAL 2019, editia aniversara! Asta da veste! Si cred va fi singurul lui show din Europa de anul acesta! Multumesc organizatorilor pentru inca un vis implinit! Abia astept sa-l ascult live! WOW!

Deja sunt vandute peste 60 000 de abonamente la editia din acest an a festivalului, 1-4 august 2019. Organizatorii vor pune in vanzare o noua serie de 5000 de abonamente miercuri, 5 iunie la ora 12:00! Pentru inscrieri accesarti acest link.

Pana acum vin la UNTOLD 2019, 3 are Legend (Dimitri Vegas&Like Mike si dj-ul american Steve Aoki), Busta Rhymes, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Tinie Tempah, Tove Lo, Tujamo, Martin Garrix, David Guetta, Bastille, Dimitri Vegas&Like Mike, James Arthur etc si nu in ultimul rand Armin Van Buuren, cel care va aduce la Cluj-Napoca un show, unic, exclusiv la nivel mondial, „ARMIN UNTOLD”.

Va fi o editie incendiara!

Sa nu uitam ca UNTOLD este pe locul 8 in topul festivalurilor votate de cei mai importanti DJ din lume. Festivalul este tot mai cunoscut in lume pe zi ce trece, iar cu “achizitia” de azi va fi si mai iubit!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.