Show exlusiv “Armin UNTOLD” si artisti noi in line-up Untold Festival 2019!

| 0 comments

In sfarsit a confirmat regele trance-ului, si anume Armin van Buuren ca vine la Untold 2019! Nu avea cum sa lipseasca de la editia nr 5, editia aniversara UNTOLD.

De-a lungul acestor cinci ani, de cand exista UNTOLD, Armin a inceput sa fie din ce in ce mai iubit de catre romani, pentru ca face altfel de show-uri, pentru ca mixeaza si live si pentru ca sta la festival in functie de atmosfera si de oameni. Acum doi ani a stat 5 ore, anul trecut a stat 7 ore. Iar anul asta ne anunta ca a pregateste ceva special, un show exclusiv ARMIN! El este cunoscut in lume cu show-urile lui “Armin Only” sau “Armin Only Intense”, care includ de la alti artisti la inovatii in materie de efecte speciale, tot felul de lumini (ex pe bratele lui) si productie audio-video. Si in plus, e unul dintre singurii dj din lume care interactioneaza si fizic cu fanii. Anul trecut la sfarsitul evenimentului de la Cluj a mers jos si a sarit pe multimea de fani. Abia astept festivalul de anul asta.

Pe langa asta, organizatorii au anuntat si alte nume importante care vin la UNTOLD 2019! Scena mare a festivalului isi completeaza line-up cu nume ca si: 3 ARE LEGEND, BUSTA RHYMES, DON DIABLO, NICKY ROMERO, STEVE AOKI, STORMZY, TINIE TEMPAH, TOVE LO, W&W, TUJAMO alaturi de cei anuntati deja ARMIN VAN BUUREN, BASTILLE, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, JAMES ARTHUR, MARTIN GARRIX, OSCAR AND THE WOLF, TIMMY TRUMPET. Pe scenele Galaxy si Alchemy urca Jamie Jones B2B Martinez Brothers, Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Elax, A Skillz B2B, Krafty Kuts, DUB FX si multi altii!


Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.