Bohemian Rhapsody, un film cu de toate !

| 0 comments

Alaltaieri seara am fost la cinema la Bohemian Rhapsody, un film despre viata lui Freddie Mercury si viata trupei Queen.

In prima faza am crezut ca n-o sa-mi placa, dar m-am inselat. Actorii sunt alesi foarte bine, in special Rami Malek, care-l interpreteaza perfect pe Freddie. Filmul are poveste si emotie, coloana sonora, are de toate. Efectiv m-a facut sa fiu din poveste, sa simt ce-au simtit Freddie si trupa in momentele alea, binenteles daca totul este adevarat. Chiar daca stiam, am mai invatat o data din acest film, ca viata trebuie traita la maxim, indiferent de circumstante. Omul chiar daca era bolnav, si-a trait viata la maxim in ultimii ani.

Probabil ca dupa acest film, cei care au avut o parere proasta despre ei isi vor schimba parerea putin. Zic eu.

Nimic nu s-ar fi putut fara muzica lor de calitate prezenta peste tot in film. Melodiile astea geniale vor fi ascultate si peste 50 de ani, pentru ca oamenii au fost foarte tari, iar prin acest film vad si altii care nu stiu chestia asta. De ex melodia lor “We are the champions” e pusa la aproape toate decernarile de trofee din lumea asta, fie ca sunt din sport, invatamant sau business. Asta spune multe.

Bravo Bryan Singer si actorilor! Acum vreau un film si despre preferatul meu, Michael Jackson!

bohemianrhapsody2018.jpg

Photo: ultimateclassicrock.com

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.