Program complet, check-in online, sistem de plata, harta, cazare, transport persoane cu dizabilitati, masuri de siguranta Untold 2018 !

| 0 comments

Maine, 2 august 2018 incepe al patrulea capitol al evenimentului mult asteptat, Untold, care se va desfasura la Cluj pana luni dimineata. Al patrulea capitol a fost denumit Wolf Spirit, un nume foarte inspirat avand in vedere ca in Parcul Central “e” o mini padure. Anul trecut au participat peste 330 000 de festivalieri. A fost foarte tare! AICI aveti pozele facute de mine si abia astept sa-i vad si aud din nou pe Armin, Don Diablo, Tujamo, Fedde le Grand, Parov Stelar, Subcarpati, ATB, dar sa-i intalnesc pentru prima data pe Diplo, Kygo, Alesso, Kshmr, Gareth Emery, The Prodigy, Jason Derulo, Chainsmokers si binenteles pe cei mai asteptati, THE BLACK EYED PEAS. Programul complet si cei peste 130 de artisti ii gasiti mai jos.

untoldwolfspirit.jpg
untoldblackeyedpeas.jpg
Mai jos aveti niste informatii despre care s-ar putea sa aveti nevoie, daca mergeti la festival.

Sistem integrat de acces la Untold, check-in online

Anul acesta puteti parcurge online, in avans o parte a procesului de check-in, si astfel castigati timp. Puteti descarca aplicatia Untold sau sa intrati pe www.untold.com si dupa ce va inregistrati cu o adresa de mail, puteti incepe procedura de check-in. Trebuie sa completati cu atentie datele solicitate in formular si daca urmati niste pasi, sigur nu veti avea probleme in a efectua procedura de check-in. Veti putea efectua check-in si pentru cativa dintre prietenii vostri, daca de pe acea adresa au fost cumparate mai multe abonamente. Doar persoana inregitrata in formularul de check-in va putea sa primeasca bratara de festival in baza abonamentului. Aceasta procedura va va oferi mult mai mult timp si va va oferi acces la functia de alimentare online cu bani a bratarilor de festival. Suma incarcata pe bratara va deveni activa, atunci cand o veti primi la corturile de check-in. Deci, nu mai trebuie sa stati si la incarcat de bani separat. Foarte tare pana aici. Corturile de check-in sunt deschise intre 31 iulie si 1 august (14:00 – 23:00) si intre 2 si 5 august (12:00 – 8:00). Trebuie doar sa aveti la voi un bilet valid si un act de identitate. Cei sub 18 ani vor avea nevoie si de un document care atesta acordul parintilor (acesta il veti gasi pe www.untold.com). Cei sub 14 ani vor avea acces cu bilet valid, alaturi de un parinte.

Sistem de plata

Festipay, cel mai bun sistem de plata utilizat in multe festivaluri importante din lume va fi implementat acum si la Untold. Va fi pus la dispozitie de Banca Transilvania, unul dintre partenerii festivalului. Organizatorii festivalului impreuna cu BT si VISA au pregatite peste 80 000 de bratari de acces cu sistemul de plata integrat. In perimetrul festivalului vor exista 80 de puncte de incarcare a bratarii, dar organizatorii recomanda incarcarea acestora online, inainte de festival, dupa parcurgerea procedurii de check-in, asta pentru a evita aglomeratia. Aceasta modalitate o veti putea accesa si pe timpul festivalului direct de pe aplicatia mobila Untold. Cei care vreti sa folositi cash pentru incarcarea bratarilor veti avea la dispozitie 1 ATM Transilvania, in interiorul festivalului. Banii vor putea fi recuperati pana cel tarziu 6 august, ora 10:00.

Masuri de siguranta

Peste 1800 de jandarmi, politisti, pompieri si medici se vor asigura ca vor fi respectate masurile de siguranta. In perimetrul festivalului vor fi amplasate si un spital de campanie SMURD si patru puncte de prim ajutor. Asa ca nu va faceti griji. Veti fi pe maini bune. In perimetrul festivalului sunt interzise urmatoarele obiecte: ghiozdan, droguri, sticle, biberoane, lasere, genti, spray-uri, cutite, arme, articole pirotehnice, obiecte contondente, mancare, bauturi, umbrele, materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale. Nu veti avea voie sa veniti nici cu animalele de companie. Este permis accesul cu poseta/borseta de 21×29 cm, medicamente, insulina, picaturi uz medical, spray pentru astm. Pentru detalii consultati site-ul www.untold.com.

Restrictii de circulatie:

Intre 28 iulie si 10 august iulie vor fi inchise urmatoarele artere:
– din 28 iulie pana in 8 august, Aleea Stadion va fi inchisa circulatiei rutiere
– din 31 iulie pana in 8 august, este restrictionata circulatia rutiera pe Str George Cosbuc, de la Splaiul Independentiei pana la intersectia cu Str Iuliu Hossu
– din 31 iulie pana in 8 august este inchisa circulatia rutiera pe Splaiul Independentei, de la pod Garibaldi pana la pod Napoca
– se restrictioneaza secvential si partial circulatia rutiera pe Splaiul Independentei, de la pod Garibaldi si pana la intersectia cu Str George Cosbuc, din data de 26 iulie pana pe 31 iulie si din 8 august pana pe 10 august.

Transport pentru persoanele cu dizabilitati:

Intre 2-5 august, in intervalul orar 17:00-01:00,organizatorii festivalului impreuna cu cei ce la BeardBrothers vor pune la dispozitia persoanelor cu dizabilitati, care s-au înscris in formularul de pe pagina Untold si au fost acceptati, doua masini dedicate, care ii pot aduce la festival.

Cei vizati sunt persoanele cu handicap de gradul I grav.

Totul se va face pe baza de programare cu 24 h ore înainte, sunand la numărul de telefon 0720291465.

Mai jos aveti programul complet al festivalului, la fiecare scena, pe ore. De anul asta avem si o scena special amenajata pentru fanii trance. Abia ii astept pe Gareth Emery, Markus Schulz, ATB samd

click pe poze pentru marire

programuntold20184.png
 

programuntold2018.png

programuntold20181.png
programuntold20182.png

programuntold20183.png

programuntold20185.png

programuntold20186.png

programuntold20187.png

Harta festivalului

CLICK PE POZA PENTRU MARIRE

neverseaharta.jpg
Daca mai cautati cazare va recomand site-urile de anunturi, gen olx sau pe grupul de pe facebook Untold Festival 2018. Din pacate sunt prea scumpe, dar asta este.

Sa nu uitati nici de campaniile extraordinare Blood Network, Bac de 10, Sos Casino si Romania All Inclusive!

Mai jos puteti vedea cum a fost anul trecut, ca sa intrati deja in febra festivalului.

Abia astept sa-i vad/aud pe artisti, dar si pe prietenii/amicii fotografi/bloggeri/jurnalisti pe care mi i-am facut in 3 ani de festival. S-au creat niste relatii speciale acolo.

Pozele mele le veti gasi aici pe blog, pe www.bihon.ro si pe pagina de fb Oradea BestPhoto (www.oradeabestphoto.ro).

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.