Talpan se razboieste cu toata lumea doar de dragul de a se baga in seama !

| 0 comments

In 2014, colonelul Florin Talpan, jurist al clubului CSA Steaua a inceput un proces cu Steaua FCSB, aiurea dupa parerea mea, pentru brandul Steaua Bucuresti. S-au gandit ca pot sa faca bani multi din fotbal si au zis “hai sa i-o tragem lu Becali”, daca tot nu ne mai ajuta. Nu conteaza ca celelalte sporturi de la CSA Steaua (baschet, handbal, rugby, gimnastica, judo, scrima, haltere, box, inot samd) nu erau sponsorizate cum trebuie, conteaza doar sa ne bagam in seama. Galeria Stelei din Peluza Sud s-a dat cu armata/statul, lucru nemaitalnit lume. Mai bine zis, au fost “cumparati”. Au inceput sa mearga la meciuri de polo si de baschet, lucru care nu l-au mai facut pana atunci. Au stricat multe meciuri din cauza unor scandari care nu-si aveau locul la aceste sporturi. Peluza Nord a ramas neutra si le multumesc pentru asta. Pentru mine cei de la Peluza Sud sunt niste tradatori!

Vii dupa 11 ani sa ceri niste “drepturi”? Sa ceri un brand pe care 11 ani l-ai lasat in plata divinitatii? Unde ai fost din 2003, cand Gigi a preluat clubul? Aaa, da. Ai sustinut FCSB in 2006, cand jucau in semifinala UEFA contra echipei Midlesbrough. Si pana in 2014 ai tot fost la meciurile FCSB-ului. Exista dovezi, deci nu te poti ascunde amice. Asta se numeste ipocrizie, nu?

De atunci au trecut 4 ani, iar CSA Talpan Boroi Petrea a castigat cateva procese contra FCSB, dar pentru mine nu inseamna absolut nimic. De ce? Judecatoria = stat, CSA = stat, deci se ajuta intre ele. Am o experienta in familie cu judecatoria si cu nepotisme si de aceea nu mai cred nimic. Plus deciziile aiurea pe care le ia Curtea Constitutionala (CCR). Daca ar merge la Curtea Europeana sau mai sus si s-ar decide asta, poate as crede, altfel nu. Gigi nu cred ca merge mai sus, ca ii e frica de puscarie, sa nu mai mearga inca o data. Ii e frica sa nu-i se gaseasca alte chestii. Cu Steaua ar castiga 100%! Sunt foarte sigur de asta! Datorita lui am jucat cu Valencia (UEFA 2005), Middlesbrough (semifinala UEFA 2006), Real Madrid si Lyon (Grupele Ligii Campionilor 2006), Sevilla 2007 (UEFA 2007), Ajax (Europa League 2013), Chelsea (Europa League 2013 si Liga Campionilor 2013), Lazio (Europa League 2018)! Unde au fost generalii si marele Talpan cand jucam noi cu Valencia si cu Real Madrid? Eu am fost prezent pe Ghencea la cateva meciuri din campionat, la meciurile cu Real si Sevilla pe Ghencea si la mai multe meciuri de pe National Arena. Eu sunt stelist de mic si nu sunt de-acord deloc cu ce se intampla.

Eu cred ca ambele parti au gresit si trebuie sa plateasca scump pentru bataia de joc la care am fost supusi in ultimii patru ani. Gigi probabil a preluat aiurea clubul, dar cineva de la CSA i l-a dat. Nu l-a luat singur, ca n-avea cum. E logic. Eu sunt de-acord sa plateasca Gigi, dar atunci sa plateasca toti generalii si coloneii corupti de pe-acolo. Si chiar daca ar avea dreptate CSA, nu e normal tot scandalul asta. In primul rand tu te faci de ras, ca nu stii sa gestionezi situatia, in al doilea rand ne facem de ras ca exista un razboi intre armata si un club privat si in al treilea rand, statul nu intervine sa aplaneze scandalul! E strigator la cer! Steaua e cel mai mare brand sportiv pe care l-a avut tara asta si ne batem joc de el. Ne batem joc de tot ce s-a realizat pana acum sub numele de Steaua. Ne batem joc de Liga Campionilor din 1986. Statul trebuia sa se implice si sa ia decizii drastice. Sa dea fara multi din conducerea CSA, sa-l amendeze pe Gigi ca nu a facut actele cum trebuie si sa-i puna sa se inteleaga. Fotbalul ramane la Becali pentru ca a bagat bani multi si ne-a adus atata faima si sa-l puna sa plateasca niste taxe lunare ca sa ajute celelalte sporturi de la CSA. E foarte simplu. Dar noua ne trebuie scandal peste scandal, ca sa ne facem de ras din nou.

Pana in 2014, cand a inceput razboiul dintre Steaua FCSB si CSA Steaua eu n-am auzit niciodata de acest om, acest nimic mai bine zis. Acum se crede stapanul tuturor. Ba mai mult a inceput sa dea si in Academia Rapid, cu care juca acum o luna un mare “derby” pe National Arena, ca sa nu cumva sa promoveze in Liga 3. Va dati seama cat e de nebun omul, nu? Pe langa asta, daca va uitati la filmulet o sa vedeti ca operatorul DigiSport ii zice clar ca pentru UEFA conteaza doar coeficientul din ultimii 5 ani, dar el stie altceva, ca de obicei. Cum frate mai puteti crede intr-un limbric dinasta? Dinastia avem in conducerea armatei? Nici nu mai vreau sa ma gandesc ce specimene exista pe-acolo. Pacat doar ca gloriile Stelei din 1986 s-au implicat in acest razboi si si-au patat numele. De Lacatus n-as putea zice niciodata nimic rau, pentru ce-a facut pentru Steaua, dar nici nu sunt de-acord cu el. Asa ca il ignor. FCSB = Steaua Bucuresti si asa va fi mereu! Forza Steaua!

p.s. Si chiar sunt curios. Pe ce criteriu se dau gradele in armata romaneasca? Nu conteaza IQ-ul deloc?
p.s.1 Trebuie sa recunosc ca si FCSB are defectele ei. Mihai Stoica vorbeste de multe ori numa prostii si dauneaza echipei. La fel si Gigi.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.