Bihoreanca Irina Maria Bara si Mihaela Buzarnescu s-au calificat in optimi la Roland Garros, in proba de dublu feminin! Mihaela Buzarnescu in optimi si la simplu!

| 0 comments

Bihoreanca Irina Maria Bara (23 ani, locul 105 WTA la dublu) impreuna cu Mihaela Buzarnescu (30 ani, locul 50 WTA la dublu) au reusit sa se califice in optimile de finala a Grand Slam-ului de Tenis de la Roland Garros, dupa ce au eliminat perechea Latisha Chan (Taipei, numarul 1 WTA la dublu) si Bethanie Mattek- Sands (SUA, locul 27 WTA la dublu), scor 2-6, 6-3, 6-3. Irina noastra a castigat de-a lungul carierei multe turnee ITF si nu de mult si-a inceput o cariera interesanta in WTA (locul 175 WTA la simplu). In optimi ele vor intalni perechea din SUA, si anume Jennifer Brady (locul 97) /Vania King (locul 64). Bravo Irina! Bravo Mihaela!

Mihaela Buzarnescu (locul 33 WTA la simplu) este recent calificata si in optimi la simplu, dupa ce a trecut in doua seturi de numarul 4 WTA, Elina Svitolina (Ucraina), scor 6-3, 7-5! In optimi ea se va duela cu americanca Madison Keys (locul 13 WTA la simplu). Femeia asta este senzationala pur si simplu. In 2017 se afla pe locul 540 WTA, aproape de a se lasa de tenis, cand avea nevoie mai tare n-a ajutat-o nici federatia si acum e pe locul 33, la 30 de ani! Mi-as dori tare mult ca femeia asta sa ia Roland Garros, desi e aproape imposibil. Daca ar avea Simona atitudinea ei, ar castiga Grand Slam, dupa Grand Slam!

barabuzarnescu.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.