Armin van Buuren la Neversea 2018 !

| 0 comments

Regele trance-ului, Armin van Buuren si-a anuntat ieri prezenta si la Neversea 2018, festivalul de muzica electronica de la Constanta, de pe 5-8 iulie 2018, care a ajuns la a doua editie. Neversea a fost lansat anul trecut si a fost un real succes.

Anul acesta il vom putea vedea pe Armin de doua ori in Romania, o data la Neversea si o data la Untold pe 2-5 august. In 2017, la Untold, Armin a mixat mai bine de 5 ore. Sa speram ca o va face si pe malul marii mai bine decat la Cluj. Muzica electronica se imbina foarte bine cu briza si rasaritul de pe malul marii.

Eu zic ca organizatorii au dat o “lovitura” cu Armin la Neversea. Vor veni mult mai multi doar pentru el. Omul si-a cladit o imagine foarte buna in Romania pentru ca relationeaza foarte foarte bine cu publicul (este cam singurul care merge in public la final si mixeaza atatea ore, desi are in program mai putin) si excelent de bine cu presa. Am avut onoarea sa-l cunosc anul trecut si e un tip de nota 11 din 10. Sper sa-l intalnesc din nou anul asta la Untold. Din pacate nu ajung nici anul asta la Neversea, ca am multe evenimente planificate, dar anul viitor facem sa ajungem sigur. Ne vedem la Untold.

Pe langa Armin, ii vom mai putea asculta pe malul marii pe cei din fosta trupa Sweedish House Mafia (Axwell Λ Ingrosso si Steve Angello), Hardwell, Steve Aoki, John Newman, The Script, Galantis, GTA, Tujamo, Jonas Blue, W&W si multi altii. Mai jos aveti posterul evenimentului.

Stati pe-aproape ca voi anunta in curand programul complet si tot felul de informatii referitoare la accesul si la cazarea de la Neversea. Informatii despre bilete gasiti pe site-ul oficial si pe facebook.

neversea2018.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.