Sa nu mai vorbim urat de unguri niciodata !

| 1 Comment

70% din unguri au fost la vot ieri, la alegerile parlamentare. Eu zic ca ar trebui sa ne fie rusine sa mai vorbim urat de unguri vreodata.

La noi in 2016 prezenta a fost undeva pe la 40%. In Romania n-au iesit atatia nici la prezidentiale, dapoi la parlamentare. Si mai vrem sa se schimbe ceva.

Cred ca a iesit victorios partidul lui Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, care cred ca si-a asigurat al treilea mandat consecutiv (din 2010). La noi se schimba ca pe sosete prim-ministrii.

Nu zic ca mi-e simpatic omu, ca parca tare s-a apropiat de Putin, dar parca a facut cateva chestii faine pt Ungaria pana acum. Numa faza cu pamanturile e faina, si anume ca nu mai poti cumpara pamant la nivel industrial ca strain (la noi e plin de straini care detin mii de hectare de pamant agricol). Ungurii au doar cateva obiective turistice si astea dezvoltate foarte bine. Noi avem zeci, sute si o tara de zece ori mai frumoasa ca a a lor si din pacate ne chinuim. Am vandut tot, aur, uraniu, petrol, pamanturi, onoare…

O fi bine, o fi rau, ungurii stiu ce vor (Si sa ne intelegem. Eu i-am laudat pe ungurii dim Ungaria nu pe ungurii din Romania care nu voteaza. Si am zis un adevar, nu i-am laudat doar pt ca ii simpatizez pe ungurii din Romania. Mie in general nu prea imi plac ungurii din Ungaria. I-as fi laudat si daca erau chilieni, etiopieni sau cambogieni. Si trebuie sa ma repet, ungurii din Ungaria sunt una, ungurii din Romania alta).

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.