Oradeanca Bianca Benea, vicecampioana mondiala cu echipa Romaniei !

| 0 comments

Romania a devenit vicecampioana mondiala la spada feminin junioare, in cadrul Campionatului Mondial de Scrima pentru Cadeti si Juniori de la Verona, Italia!

Fetele noastre (Bianca Benea, Alexandra Predescu, Denisa Barosan si Zsuzsa Schlier) au fost niste eroine, invingand Mexic in saisprezecimi (45-26), si-au luat revansa de la europene contra Ungariei (39-38 in optimi), au trecut de SUA in sferturi (45-39) si in semifinale de Ucraina (31-30). Din pacate am pierdut contra Italiei in finala (31-45), dar avand in vedere conditiile ce le au italienii la scrima e foarte, foarte bun locul 2! 34 de echipe inscrise in concurs. O sa mai auzim de fetele astea si la senioare! Fiti pe faza! Sper sa ajunga la Jocurile Olimpice in formula asta, unde sper sa ajung si eu ca fotograf!

Din lot face parte oradeanca noastra Bianca Benea (CSM Oradea), care s-a descurcat admirabil azi, dupa locul 5 la individual de acum cateva zile, unde a invins-o pe campioana europeana, Isola Federica!

Antrenori: oradeanul Nicolae Ille (tata) si Iulian Bratu

Sunt mandru de tatal meu! Sunt mandru de oradeanca mea Bianca! Sunt mandru de toti! Bravoo! Si la mai mare.

Sa ne amintim ca in 2016 echipa asta lua bronzul european la cadete, iar Bianca a luat tot un bronz european la cadete individual in 2015! #eroicumasca #fiersiaur

Am zis ca reincep sa scriu pe blog de ceva timp si numa bine, incep cu o super, super stire!

spadabianca.jpg
Alexandra Predescu, Zsuzsa Schlier, Denisa Barosan si Bianca Benea

spadabianca.jpg
Bianca Benea si Nicolae Ille in dreapta sus

spadabianca2.jpg
Bianca in actiune in finala (stanga)

Poze: Augusto Bizzi

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.