N-a fost nici un derby de fotbal ieri !

| 0 comments

N-a fost nici un derby de fotbal ieri, nu mai tot strigati aiurea! A jucat CSA Armata Talpan Petrea Boroi vs Academia Rapid 1-3!

Ma asteptam sa piarda si chiar ma bucur ca o clona a pierdut. CSA Steaua e doar la alte sporturi, gen polo, scrima, baschet samd. Acolo o recunosc. Si in plus de asta, ne-am facut de ras din nou, ca s-au batut “suporterii” si multi au fost evacuati si sanctionati pentru ca s-au comportat ca niste huligani. Nu s-au putut abtine si sa faca doar atmosfera.

Sincer chiar imi pare rau pentru copiii, juniori care joaca acolo. N-au ei nici o vina. Sper ca cei talentati sa plece de-acolo cat mai repede. Vina o poarta fomistii aia de generali, colonei si asa zisa galerie, care ne-a tradat si s-a dat cu statul. Bine ca sustinem niste generali corupti, care o sa aiba pensii de peste 8000 de lei din banii nostri si care n-au facut nimic 12 ani de zile. In loc sa-si vada de sporturile lor si sa le asigure toate conditiile, ei ne dau banii pe alte prostii. Cand revin in Liga 2 ce-o sa faca? O sa o ia iar de la capat si o sa fraiereasca oamenii din nou? Nu se intreaba nimeni cum au ajuns aia in functii asa importante in ziua de azi? Chiar sunt curios pe ce criterii se dau functiile de colonel si general.

Sa vii dupa 12 ani sa faci tam tam si sa ceri niste drepturi pe care nu le mai ai mi se pare aiurea. O fi Becali si el prost, dar deocamdata daca nu era el, nu cred ca ar fi jucat Steaua o semifinala de Cupa UEFA (acum Europa League), multe jocuri in Liga Campionilor, dintre care cateva in grupe si multe calificari in primavara europeana a Europa League. Si conducatorii CSA au fost in loja de multe ori. E normal ca FCSB a pierdut niste drepturi, pentru ca armata = statul = judecatoria. Imi pare rau ca ai nostri campioni Ana Maria Popescu (scrima), Alina Dumitru (judo), Camelia Potec (inot) si Marian Dragulescu (gimnastica) isi pateaza numele cu prostii de genul. Ar fi trebuit sa ramana neutri.

De Lacatus nu pot zice nimic rau, pentru ca-l respect prea mult, pentru ce-a facut in trecut pentru Steaua, chiar daca acum nu merita. FCSB = Steaua! Sa tineti minte asta!

Acum unii o sa ziceti ca eu nu stiu ce e Steaua. Ba da stiu foarte bine ce e Steaua. A fost CSA Steaua pana in 2003, dar dupa aceea cei de la armata au abandonat-o ca pe un copil la orfelinat. A venit Becali, asa cum e el prost si a mai luat cateva campionate si ne-a dus acolo in Europa. Generalii vin dupa 12 ani ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Voi astia ce tineti acuma cu CSA de ce ati incurajat FCSB pana in 2014 daca nu asta era Steaua?

Cred ca pot sa-mi dau cu parerea ca am fost la zeci de meciuri in Bucuresti pe Ghencea si Arena Nationala din 2006 incoace, fie ele in Campionat sau Cupele Europene si stau in Oradea. Pentru mine Steaua inseamna FCSB, acea echipa care a continuat traditia din 2003. Am fost si in peluzele din Ghencea si stiu ce fel de oameni sunt acolo. FORZA STEAUA!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.