A doua zi de Untold 2017, poze si reactii !

| 0 comments

A doua zi de festival ne-au adus pe scene multi artisti de mare valoare, care au reusit sa faca un show incendiar. Si nu doar straini, ci si romani.

A inceput cu Jasmine Thompson, o cantareatea draguta la inceput, dar cu talent. A continuat cu Vama, care aici si-a prezentat noul album in engleza, dar au si vorbit de campania “Daruieste Viata”, by Untold. Mai apoi a venit Ellie Goulding care a fost asteptata de toata lumea. Chiar si mie imi place mult.

A venit mai apoi pustiul de la Lost Frequencies, care a facut un show super tare. Pustiul e foarte talentat, dar si cu foarte mult bun simt. L-am ascultat la conferinta de presa. In premiera a venit si Don Diablo, un alt olandez haos, dar pe care romanii nu-l prea cunosc. Este foarte bun tipul. Mie mi-a placut maxim. Au urmat fratii minune, Dimitri Vegas & Like Mike, care au facut ca arena sa sara in aer. Cum am mai zis, eu nu ma dau in vant dupa stilul lor de muzica, dar pun suflet in ceea ce fac si fac un spectacol imens de fiecare data, se implica la public. Seara s-a terminat cu Tujamo, un alt dj talentat, dar mai putin cunoscut la noi. Toti astia au adus cam 80000 de oameni.

Azi urmeaza la scena principala Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James & Ryan Marciano, Sander van Doorn, Marshmello, si BINENTELES regele ARMIN VAN BUUREN, care cred ca iar ne va tine pana la 7 dimineata. Abia astept. La celelalte scene vom putea asculta artisti talentati ca Grasu XXL, Dub FX sau Chris Liebing samd. O sa incerc sa ma duc la cat mai multi si sa obtin un feedback. Sunt multi necunoscuti, dar ma gandesc ca foarte talentati.

Tin sa va reamintesc si eu, nu doar Chirila ca pe perioada evenimentului puteti dona 2 euro la 8844 pt camania Daruieste Viata by Untold, cuvantul SPITAL.Cei de la Untold vor construi doua sali sterile pt copiii bolnavi de cancer la Cluj. Una poate ajuta cam 30 de copii. Niste copii diagnosticati cu cancer se uita acum la festival pe niste tablete. Multumim Untold! Super campania! Haideti sa ii ajutam. Eu am donat! M-a emotionat putin campania ca stiu din experienta (in familie) ce inseamna aceasta boala:(

dannyCeva1's untold 2017 a doua zi album on Photobucket

Pentru cei care nu vad flashu le puteti vedea AICI

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.