Medalie de bronz MUNCITA pentru CSM CSU Oradea in Liga Nationala de Baschet 16/17 !

| 0 comments

Ieri seara s-a terminat sezonul 16/17 pentru echipa de baschet CSM CSU Oradea, cu o victorie in ultimul minut in meciul 3 al finalei mici cu CSU Sibiu. Oradea a fost condusa la un moment dat cu 18 puncte, dar baietii mei si-au dorit prea tare aceasta medalie si au castigat in ultimul minut, printr-un cos frumos al lui William Franklin. Probabil ca au vrut neaparat sa-si rasplateasca fanii, dupa eliminarea din semifinale.

A fost o victorie frumoasa si meritata dupa acest sezon greu, cu 66 de jocuri in LNB, Liga Campionilor si FIBA Europe Cup. De aventura in Liga v-am povestit AICI si n-are rost sa o mai spun. Au urmat cele 10 meciuri din primele 6, play-off-ul cu Timisoara (3-0) si semifinala foarte grea si stransa cu U Cluj (2-3). Din pacate baietii mei n-au putut sa castige meciul decisiv cu U Cluj, dar eu sunt mandru de ei si asa, pentru ca au luptat pana la capat. Cei de la U Cluj au fost mai buni in acel meci, dar lumea sa nu uite aventura noastra in cupele europene si cu ce echipe, si de cei peste 30000 km facuti prin 9-10 tari. Sa invete sa ne respecte, mai ales ca anul trecut am fost campioni. Oradea a luptat de la egal la egal cu forte ale Europei. Si cred ca si oboseala si-a spus cuvantul. Eu unul sunt multumit de baietii mei. A fost o medalie de bronz muncita pe branci. Multumim Cristi Achim, Milan Mitrovic (cei doi antrenori), Alin Iova (medic), Dan Cristian (fizioterapeut), Marius Marinau (preparator), Adrian Micinic (ofiter presa), Andrei Mandache (capitan), Sean Barnette, Martin Zeno, Muha Pasalic, William Franklin, Sean Denisson, Titus Nicoara, Bogdan Tibarna, Sergiu Pop, Catalin Petrisor, Bobe Nicolescu, Uros Lucic.

Probabil ca daca Primaria ar investi ca lumea in sportul oradean (nu doar in baschet, polo, scrima, judo, handbal) am avea posibilitati mai mari si sigur am fi putut avea o banca mai lunga, dar asta e alta poveste si nu vreau sa stric articolul. Importanta e aceasta medalie muncita. Mandru de baietii mei. Azi la 20 ne reunim cu echipa ori in Parcul Muncitorilor daca nu ploua, ori la Arena. Si sper sa ramana cat mai multi din aceasta echipa frumoasa. HAI CSM! Si sa stiti Branko Mirkovic si Rares Pasca ca nu va te uitam, si voi aveti o medalie de bronz bine pusa acolo. Dupa ce a plecat de la noi, Branko a castigat campionatul Finlandei si a fost MVP-ul finalei.

csmoradeabronz.jpg
Mai jos aveti declaratia lu Achim dupa meci:

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.