Neversea, fratele lui Untold isi va face de cap pe malul Marii Negre la inceputul lui iulie!

| 0 comments

Cu siguranta ca toata Romania a auzit de Untold Festival, unul dintre cele mai faine festivaluri de muzica electronica din Europa, care a ajuns la a treia editie, in curand (3-6 august 2017). Untold a avut un succes imens in cele doua editii. Dupa prima editie a si castigat premiul de “cel mai bun festival din Europa”, iar la ultima editie au participat nu mai putin de 300 000 de oameni.

Atmosfera facuta de dj si ceilalti artisti a fost perfecta la Untold Festival. Pentru mine au fost patru zile magice si abia astept sa ajung si anul acesta, mai ales ca vin din nou, Armin van Buuren, Martin Garrix, Hardwell, Afrojack si Dimitri Vegas & Like Mike. Dar si artisti noi si buni, care sunt in topurile mondiale, ca Axwell & Ingrosso (fondatorii Sweedish Mafia), Steve Aoki, Marshmello, Don Diablo, Ellie Goulding, MØ samd. AICI gasiti pozele mele de anul trecut si AICI din 2015.

Organizatorii Untold au anuntat un noi proiect, de data asta pe malul Marii Negre, la Constanta, pe plaja Rayna`, intre 7 si 9 iulie. Se va numi Neversea. Cica vor veni peste 100 de artisti internationali de top, dar vor fi si personaje fantastice marine, care vor transfora cele trei zile in ceva de neuitat. Interesant proiect si asteptam lista de artisti si mai multe detalii. Trebuia sa fie de mult un festival mare pe malul Marii si sa speram ca va fi un succes. Candva s-a incercat ceva cu Liberty Parade, dar n-au reusit sa-l aduca la un nivel mare. S-a si stins intre timp.

The Legend of Neversea from Laviniu Lazar on Vimeo.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.