Untold Festival, evenimentul anului in Romania !

| 0 comments

Din 30 iulie pana in 2 august se va desfasura la Cluj unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din ultimii ani in Romania, si anume Untold Festival.

Acest eveniment ii va aduce la un loc pe unii dintre cei mai importanti artisti din muzica electro-dance la ora actuala, si anume David Guetta, Armin van Buuren, Avicii, Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde le Grande, John Newman, ATB, John Digweed samd, dar si unii dintre cei mai indragiti artisti dance din anii 80-90, precum Boney M, Culture Beat sau Mr President. Din totdeauana mi-am dorit ca sa iau parte la un eveniment/festival, unde iau parte macar doi, trei din artistii muzicii electronice, dar acuma ii voi prinde la un loc pe mai multi. Va fi ca un vis implinit pentru mine.

Din cate am inteles, in cele patru zile de festival vor fi asteptati la Cluj intre 250 si 300 000 de oameni. S-au vandut toate cele 30 000 de abonamente puse initial la vanzare.

Festivalul se va desfasura pe mai multe scene intinse de-a lungul orasului. Mai precis:

Harta festivalului va cuprinde cinci zone tematice: Hoia-Baciu (The Mountain), Malul Someșului (The River), Parcul Central (The Forest), Piata Unirii (The Citadel), Cluj Arena (The Arena).

Zona River – trei scene – una principala, la Cluj Arena, și doua scene secundare, in interiorul si exteriorul Salii Polivalente. Aici, participanții vor avea posibilitatea sa guste preparate din bucatariile internationale, pe toata perioada festivalului.

Zona The Forrest – in Parcul Central – doua scene, un targ de produse urbane si o zona speciala de chill out, pregatita pentru vizitatori.

Zona The Citadel – in Piata Unirii, special creata pentru a da impresia unui castel.

Zona The Pool – intr-un strand din Cluj Napoca, in incinta caruia se va amenaja o scena.

Si ca sa aveti parte de o experienta unica, organizatorii amenajeaza si zone de camping in zona Livada Palacsay, mai precis la 20 de minute distanta de scena principala. Veti putea avea acces cu corturile si cu rulota la un pret destul de modest. Daca nu vreti sa va cazati in aer liber, atunci puteti merge la Campus Hasdeu, unde va vor fi puse la dispozitie camere de cinci paturi.

Din cate am inteles vor fi introduse si linii speciale de transport in comun, pentru acest eveniment. Investitia totala se ridica undeva pe la 4.5 milioane de euro, din care 10% va fi suportat de bugetul local, iar 2/3 din vanzarea biletelor.

Untold Festival este organizat de Federatia Share Cluj Napoca, in parteneriat cu organizatia Student Plus si este inclus in progranul Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeana a Tineretului.

Deci, ne vedem acolo! Abia astept sa inceapa festivalul! Pentru mine va fi meniu complet, ca in perioada inainte de eveniment va fi si ziua mea!

/untoldfestival2015.jpg

Mai multe detalii pe site-ul oficial si pe facebook

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.