Star Wars Episodul VIII si Star Wars Rogue One anuntate !

| 0 comments

Nici bine nu s-a lansat primul trailer la Star Wars Episode VII – The Force Awakens si deja s-a anuntat si data de lansare la Episode VIII si noul spin-off Star Wars: Rogue One. Episodul VII se va lansa inainte de Craciun, mai precis in 18 decembrie, iar urmatorul episod in 26 mai 2017. Data a fost aleasa pentru a sarbatori 40 de ani de la lansarea primului episod al acestei serii, si anume Star Wars: Episode IV – A new Hope (1977). Filmul nu va fi regizat de tot de JJ Abrams, ca episodul 7, ci de Rian Johnson.

Intre episodul VII si VIII se va lansa si primul spin-off al acestei serii, si anume Rogue One, care se va concentra pe povestea personajelor (18 decembrie 2016). Se vrea si “cunoasterea” personajelor din “zona” secundara a filmului. Numele Rogue One ne duce cu gandul la pilotii navetelor X-Wing, care au aparut in IV, V si VII, dar asteptam mai multe informatii, ca sa ne dam seama ce se vrea de la aceste “spin-off. Filmul va fi regizat de Gareth Edwards (a mai regizat Godzilla, Monters samd). Singurul actor confirmat pana acum este Felicity Jones (The Theory of Everything, The Amazing Spider-Man 2).

Sper doar ca sa nu “strice” seria, cu aceste “repezeli” si sper ca aceste spin-off sa fie un succes. Cica un nou spin-off ar aparea in 2018, iar Episodul IX (confirmat regizor Rian Johnoson, conform imdb) sa apara in 2019. In 2020 se zvoneste ca s-ar vrea inca un spin-off.

via

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.