Fiecare preot va plati 0.07 lei/luna pentru Trinitas TV !

| 5 Comments

Cica sefii BOR (Biserica Ortodoxa Romana) au decis ca fiecare preot din Romania sa plateasca 0.07 ron/luna pentru a sustine televiziunea Trinitas TV. Din cate am inteles, de pe blogul lui Striblea, asa s-ar strange intr-un an 1 milion si jumatate de euro.

Pe bune ma? Nu le ajunge ca si asa fac profit de milioane de euro/an? Va dati seama ce satisfacuti s-au simtit unii preoti, daca actul a ajuns pe internet. Daca au ajuns “sa-i” jupuiasca si pe ai lor e clar. Nu mai au nici o scapare.

Ia uitati ce scuza baga “biroul de presa al BOR”.
“Dupa cum Televiziunea Romana si Societatea Romana de Radiodifuziune sunt sustinute financiar prin plata unui abonament pe factura de energie electrica de către fiecare familie de romani, tot asa radioul si televiziunea TRINITAS ale Patriarhiei Române sunt sustinute financiar prin contributia clerului si credinciosilor Bisericii Ortodoxe Romane.”

Unu la mana, n-ar trebui sa “arunce” mortul in casa altora si sa aduca niste motive originale, doi la mana nu cred ca romanii au fost de-acord cu aceasta taxa TVR, iar trei, TVR ne-a adus de-a lungul timpului multe filme, emisiuni, competitii sportive importante. Trinitas TV ce-a adus? Ce vedem acolo? Numai fanatism curat. Macar daca am avea ce invata de la ei, n-ar zice nimeni nimic.

Si daca ma intrebati de ce comentez, va raspund cu placere. Pentru ca preotii traiesc din banii nostri, de fapt ai oamenilor. De fapt, tot de la noi merg si taxele astea.

/trinitastvcotizatie.jpg

5 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.