Facebook uita de inimitate pentru doar 8 ron !

| 1 Comment

De-a lungul timpului reteaua de socializare “facebook” s-a tot schimbat, fie ca design, fie la setari. In ultimul timp s-a schimbat aproape doar in mai “prost” sau in mai dezavantaj pentru utilizatori, fie cand e vorba de inimitate, fie cand e vorba de o raportare a unei poze furate, a unui cont fals sau a unui material care poate dauna unor copii. Cand vrei sa raportezi ceva iti trebuie sa strangi o armata de oameni, ca cei de la facebook sa faca ceva

.

Acum ceva timp, pentru ca multi utilizatori se plangeau de intimitate, cei de la facebook au introdus o setare, si anume ca mesajele care vin de la cei care nu sunt prieteni cu tine, sa intre in spam/altele. Clar pana aici? Mi se pare normal, ca acest lucru sa se intample, pentru ca toti userii ar cam trebui sa se uite in “altele” din cand in cand, sa vada daca ii mai cauta altii. Nu de alta, dar printre cei care trimit mesaje pot fi obsedati sau in cazul personalitatilor, disperati de fani.

Acum acest lucru s-a schimbat. Pentru doar 8 ron tu poti sa iei legatura direct cu utilizatorul respectiv, indiferent daca el are setarea activa sau nu. Inteleg ca e vorba de de bani, dar nici chiar asa. N-as plati 8 ron, ca saiau legatura cu cineva pe facebook niciodata. Si mi se pare normal sa ma intrebe inainte de a intra mesajul in inbox-ul meu, pentru ca de asta am facut setarea.

facebookintimitate.jpg

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.