Daca vreti sa se schimbe ceva in tara asta atunci mergeti la vot!

| 0 comments

Astazi, 2 noiembrie 2014 este noua zi importanta pentru romani, pentru ca isi aleg noul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Zic zi importanta, pentru ca ar trebui sa fie, dar din pacate la noi nu prea e. De vreo 15 ani incoace, de cand pot sa zic ca realizez ce se intampla in lume/tara oamenii se plang in continuu ca tara merge prost, ca politicienii ne fura tot timpul, dar cand vine vorba sa voteze sau sa iasa in strada isi gasesc mereu o scuza: ori ca nu se schimba nimic, ori ca nu mai merita, dar de fapt adevarul e ca ori le e lene, ori ca le e frica de ceva, poate de ei insasi

.

Fratilor, de ce va mai plangeti daca nu votati? Cum sa se schimbe ceva daca nu ne unim? Cum sa se schimbe ceva daca acceptam ce se intampla si lasam lingaii sa-si faca treaba? Nu politicienii sunt cei mai periculosi, ci lingaii de pe langa ei, care spun aproape doar prostii LA COMANDA. Politicienii sunt o mana de oameni, care pot fi pusi “in sezi”, dar daca nu le taiem cordonul ombilical, care ii unesc cu lingaii, nu se va schimba absolut nimic. Trebuie dresati lingaii, iar daca nu vor sa se schimbe trebuie “aruncati” afara din tara. Nu avem nevoie de lingai!

In ziua de azi puterea partidelor conteaza enorm, ca aduna foarte multi lingai pe langa ele, unele dintre ele isi iau de partea lor si Biserica, dar sper ca in viitor sa se schimbe acest lucru. Eu sunt de parere, ca cine vrea sa faca cu adevarat ceva pentru tara asta, o face din banii lui, apoi arata “am facut” si va putea castiga si ca independent. Cu “o sa facem” cred ca pot si multi dintre oamenii simpli. Si cel mai important lucru e ca romanii nu stiu sa-si sustina favoritii pana la capat. Acum voteaza cu cineva, datorita campaniilor sau anti-campaniilor care se fac, iar dupa ceva timp datorita jocurilor de culise, isi schimba parerea. In ziua de azi nici daca ar iesi presedinte cel mai cintit om din Romania, tot i-am gasi o problema dupa ceva timp. Pentru ca sa suntem noi romanii. Indiferent daca e adevarat sau nu. Eu sunt atat de mandru, ca am ales sa nu fac parte din nici un partid politic si ca pot sa vad din afara toate prostiile debitate de membri acestor partide. Uneori imi vine sa rad cu lacrimi, alteori sa fiu uimit de atata prostie, dar cel mai mult ma bucur ca pot fi cat de cat obiectiv. Nu sunt de acord cu cei ce fac anti-campanii si incearca sa omoare capra vecinului, in timp ce capra lui e bolnava rau. Nu sunt de-acord cu cei care isi iau de partea lor reprezentantii Bisericii si incearca sa “cumpere” lumea cu sentimente, cu “ajutorul” Divinitatii. BOR a devenit recent una dintre cele mai infecte institutii, care exista. Astia ar trebui sa fie cei mai mari aliati ai romanului, dar de fapt ei sunt aliatii politicienilor. Banii schimba aproape pe oricine, din pacate.

Si cum sa se schimbe ceva cu media asta la vot? AICI gasiti media din ultimii cinci ani. E rusinos. Si dupaia vrem sa se schimbe ceva. N-are cum in halul asta. Exact oamenii care conteaza nu ies la vot. La vot ies lingaii, cei care pot fi usor cumparati cu 1 litru de ulei si 1 kg de faina (de la tara, o parte din rromi) si o foarte mica parte din oamenii care conteaza. Daca ar iesi toti care conteaza, atunci s-ar schimba ceva. Daca am vota toti nul, de exemplu s-ar schimba ceva, politicienii s-ar speria si si-ar pune semne de intrebare. Dar pana ne intereseaza mai mult Maruta, Acces Direct, WowBiz si Show Pacatos, n-o sa se schimbe absolut nimic.

Si vreau sa va mai intreb un singur lucru: Ce s-ar fi intamplat daca Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mircea cel Batran, Ioan Cuza, si razesii lor ar fi zis ca turcii, austro-ungarii, polonezii, tatarii sunt oricum mai puternici ca noi si nu merita sa ne luptam cu ei? Ce s-ar fi intamplat daca stramosii nostri nu s-ar fi luptat cu rusii si cu nemtii? Am mai fi avut azi acest teritoriu? Sau poate nici doua judete? Mergeti la vot! Conteaza! Daca nu mergem la vot, atunci suntem complice la problemele care vor veni! Politicienii pe asta se bazeaza, ca nu mergem la vot! Si binenteles, votati cu cine merita, nu cu cine vi se spune! Documentati-va, cititi despre fiecare candidat si dupaia votati! Si nu credeti tot ce scrie in presa!

EDIT: Pentru cei plecati in strainatate AICI aveti sectiile de votare de prin lume

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.