Trebuie sa trecem peste barierele vietii si sa avem grija persoanele care tin la noi !

| 1 Comment

Stiu, n-am mai scris de o luna si o saptamana, dar nu degeaba. Saptamanile astea am trecut printr-o perioada grea, am avut niste probleme personale mai nasoale, dar sper eu ca le-am trecut. Si asta si din cauza ca am niste oameni minunati langa mine, care tin la mine (se simt ei/ele). Multumesc tuturor, in special fetelor mele, pe care le iubesc enorm

.

Da, am pierdut niste subiecte importante cat am lipsit, enspe mii de performante ale sportivilor nostri, dar asta este, ma voi revansa. Vine timpul cand mai trebuie iei si pauza, ca sa-ti revii, sa-ti dai restart. Dar trebuie sa invatam sa trecem repede peste perioadele nasoale, sa gandim pozitiv si sa traim viata la maxim pentru ca e frumoasa. Trebuie sa lasam orgoliul si sa avem grija de persoanele, care tin la noi si trebuie sa avem grija sa nu le facem sa sufere.

N-am mai luat o pauza asa de lunga, de cand a murit mama, in 2010. In aceasta pauza am implinit sapte anisori cu acest blog, mai exact pe 16 mai 2014. Nu-mi vine sa cred ca au trecut sapte ani. Va multumesc ca ma cititi in continuare (nu am pierdut din trafic cat am lipsit). Asta inseamna ceva pentru mine. Al vostru Dani, nemuritor si rece.

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.