Si tot ei sunt aia discriminati !

| 0 comments

Rromii nu platesc multe taxe (pentru ca cica nu au), merg pe gratis cu mijloacele de transport in comun, lumea ii accepta asa cum sunt (smecheri, lenesi si nespalati), si tot ei sunt aia discriminati. Nu? Uitati-va atenti la filmulet si o sa vedeti, cum controlorul nu le face nimic acelor rromi, pt ca nu au bilet, dar tot ei fac gura mare. Asa se intampla si la noi in Oradea. O data n-am vrut sa-i arat biletul la controlor, pana nu i-a controlat si pe rromii din tramvai

.

Cica si ei sunt oameni si romani… Sunt romani, cand li se intampla ceva rau si cand merg prin strainatate. In rest se lauda, ca n-au nici o treaba cu noi… Pai, atunci de ce se mai plang?

Nu zic, sunt si rromi de treaba, care isi platesc taxele, spalati si aranjati, dar aia sunt foarte putini. N-as avea nimic cu ei, daca s-ar spala si daca s-ar comporta si ei, ca niste oameni. Eu pe aia ii respect, din tot sufletul. Pacat, de copiii aia, care se strica, pe zi ce trece. Ar trebui sa li se interzica, sa faca atatia copii, daca nu-i pot creste si daca ii trimit pe la cersit.

(Partea cea mai interesanta a filmuletelor de pe youtube sunt comentariile siropase. Savurati-le!)

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.