Romania a batut Serbia si s-a calificat in Grupa Mondiala II, din cadrul Fed Cup, la tenis feminin !

| 0 comments

In acest weekend s-a desfasurat meciul de baraj, dintre Romania si Serbia, din cadrul Fed Cup, la tenis feminin. Fed Cup este cel mai important turneu de tenis feminin, pe natiuni

.

Datorita fetelor noastre de aur, Simona Halep (loc 5 WTA) si Sorana Cirstea (loc 27 WTA), Romania a trecut de Serbia cu 4-1 si se califica in Grupa Mondiala II, dupa 19 ani de zile. Bravo! Echipa Serbiei a avut-o in componenta si pe fosta nr 1, Ana Ivanovic (acum nr 12), dar Sorana a reusit sa o rapuna!

Romania va intalni mai departe Slovacia (loc 10), Argentina (loc 11), Spania (loc 12) sau Elvetia (loc 13), tari care sunt capi de serie, pentru tragerea la sorti, din 4 iunie, de la Roland Garros. Romania a sarit de pe 25, pe 16, datorita acestei victorii. Bravo fetele, sunte mandri de voi! Cehia conduce in clasamentul mondial.

Sorana Cirstea – Bojana Jovanovski 6-3, 6-7/7, 6-3 (loc 39)
Sorana Cirstea – Ana Ivanovic 3-6, 6-1, 6-2
Simona Halep – Bojana Jovanovski 6-2, 6-4
Simona Halep – Ana Ivanovic 3-6, 7-6 (2)
Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu – Jovana Jaksici (106)/Nina Stojanovici (991) (sarboaicele au abandonat, dupa primul game)

Ma mir, doar de un singur lucru, de ce n-a fost si Jankovic, in lotul Serbiei (nr 8 mondial). Sincer, sa fiu era mult mai entuziasmat, daca le bateam si pe Ana si pe Jelena, dar e bine si asa! HAI ROMANIA! Sa ajungem, cat mai departe!

/fedcupromania2014.jpg

Sursa poza: Romania Fed Cup

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.