CSM Oradea, campioana pentru a 8-a oara consecutiv, la polo masculin !

| 0 comments

CSM Oradea a devenit recent pentru a 8-a oara consecutiv, campioana nationala la polo masculin, dupa ce au invins de trei ori Steaua, in finala Superligii Nationale (9-6, 11-7 si 8-11).

Ma bucur, ca suntem din nou campioni, si ma bucur, ca anul asta campionatul a fost mai disputat putin. Nu am invins, chiar asa de usor Steaua, care s-a intarit, cu trei sarbi si cu Ghiman, de la noi. Si ce mi-a placut foarte mult la stelist e galeria, cu care au venit. Am ramas impresionat. Pentru medalia de bronz, inca se lupta Dinamo si Sportul.

Tiberiu Negrean (CSM Oradea) a primit titlu de cel mai tehnic jucator in sezonul 2013/2014, iar Dorin Costras, cel mai bun antrenor. Sambata, 3 mai, ora 20:00 se va disputa la bazinul olimpic ultimul meci, din Liga Campionilor, contra nemtilor de la Spandau Berlin.

Lot: Gojko Pijetlovic, Tiberiu Negrean, Nicolae Diaconu, Mihnea Chioveanu, Alex Popoviciu, Catalin Alexa, Vojislav Cupic, Andrei Cretu, Gheorghe Dunca, Ramiro Georgescu, Kalman Kadar, Dorin Cretu, Adam Freundlich, Adrian Jurca. Antrenor Dorin Costras

Poze, de la meciurile de acasa:

dannyCeva1's csm oradea vs steaua finala superliga polo 1314 album on Photobucket

Poze de la Bucuresti:

/polooradea2014.jpg

/polooradea20141.jpg
Tiberiu Negrean

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.