18 medalii pentru Romania la Campionatul European de Taekwon-do ITF, de la Riccione !

| 0 comments

Recent s-a desfasurat la Riccione, Italia, Campionatul European de Taekwon-do ITF. La eveniment au participat si multi sportivi romani, printre care si cativa oradeni antrenati de Romeo Tulkos si Alexandru Sas. Dupa cum bine stiti si v-am spus, Romeo Tulkos este acum vicepresedintele Federatiei Romane de Taekwon-do ITF

Romania a reusit sa obtina 18 medalii, din care trei medalii de aur. Oradeanul Topai Catalin (C.S. Taekyon Oradea, antrenor Alexandru Sas) a reusit sa obtina tot doua medalii, dar de data asta la seniori. El a devenit vicecampion european la tehnici speciale seniori si campion european la tehnici speciale seniori echipe. Anul trecut a fost dublu campion european la juniori. BRAVO!

Echipa de senioare, din care au facut parte si oradencele Andreea Ganea, Ana Guler (King do-Lions, antrenor Romeo Tulkos), Noaghi Evelyn (West Team) si Berei Nikolett (Wolf) a luat medalia de bronz la tehnici speciale si la lupta.

Nicole Iosziv (King do-Lions) a obtinut medalia de bronz la lupta -45 kg juniori.

Echipa de seniori, din care faceau parte oradenii Bogdan Gug (King do-Lions) si Sabin Tatu (West Team) a terminat pe 4 la spargeri forta.

/taekwondoce2014.jpg
Lotul Romaniei prezent in Italia

AICI aveti toate rezultatele.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.