Poze Fotbal Romania vs Argentina !

| 0 comments

Miercuri am fost prezent la Bucuresti, pentru a vedea meciul de fotbal amical, dintre Romania si Argentina. Trebuie sa recunosc ca e prima oara in viata mea, cand ma duc la un meci de fotbal, ca sa vad echipa adversa la joc. Am promis acum ceva timp, ca nu mai vreau sa vad meciurile Romaniei, cat e Piturca antrenor.

Meciul nu a fost unul spectaculos, dar nici rau n-a fost. Noi am jucat ok, am atacat, am vrut sa castigam, dar s-a vazut ca nu putem mai mult. Argentina n-a tras foarte tare, pentru ca n-au avut motivatie, fiind meci amical si pentru ca n-au vrut sa se rupa inaintea Campionatului Mondial din Brazilia. Insa, ma bucur ca i-am vazut la joc pe Di Maria, Messi, Aguero, Higuain, Mascherano & co. Mi-a placut foarte mult atmosfera pe care au facut cei peste 45 000 de mii de suporteri. La un moment dat au facut vreo 10 minute in continuu, valuri. A fost o atmosfera superba. Asa daca ar fi la toate meciurile.

Ce nu mi-a placut, e ca argentienii n-au facut poze la sfarsit de meci, macar cu cei din presa, dar nici nu s-a anuntat chestia asta inainte. Au iesit toti de-odata, in ultimul moment, cu stevarzii in fata, iar Messi a iesit prin cealalta parte. Toti am stat o ora in plus, ca sa-i asteptam pe ei si nimic. Tare mi-e frica, ca a fost o manevra romaneasca asta. Daca anuntau, ca n-au chef, nu era nici o problema. Doi dintre argentienii au dat interviuri, dar n-au fost nici unul din cei importanti/asteptati.

dannyCeva1's fotbal romania vs argentina album on Photobucket

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.