Facebook, Youtube, Liveleak si alte canale de social media baneaza tatisoare, dar asta nu !

| 1 Comment

Ceea ce “imi place” cel mai mult la canalele astea de social media, e ca se baneaza, raporteaza foarte usor o tatisoara, niste coapse goale si chiar o poza, in care apar niste chips-uri, pe post de nud. Si asta, din primele minute, dupa ce apar.

Dar filmuletul asta sta bine mersi, de cateva saptamani pe net, pe facebook, youtube, liveleak samd Si nimeni nu zice nimic. Eu i-am dat raport, pe facebook. Nu conteaza, ca vad copiii asa ceva. Da, de unde. E inofensiv. Mda.

Daca nu vreti sa fiti socati, nu dati click pe link-urile de mai sus. V-am pus o imagine, ca sa va imaginati, cam ce va urma… Plin internetul de mizerii, de canale de socializare, pline cu retardati. Ca sunt alte interese si ca se vrea vizionarea filmuletelor de genul e normal, dar sa se ajunga chiar la asa ceva, e grav, rau de tot. Uitam, ca mai exista si copii, pe langa noi.

/imaginisocante_zps13508c95.jpg

EDIT: Stare Acest clip video nu a fost şters
Detalii
Îţi mulţumim pentru că ţi-ai făcut timp să raportezi conţinutul care consideri că nu respectă Standardele comunităţii noastre. Rapoartele de acest tip ajută la menţinerea unui mediu plăcut şi primitor pentru utilizatorii site-ului Facebook. Am revizuit clipul pe care l-ai raportat pentru că ar conţine violenţă explicită şi am decis că nu încalcă Standardele comunităţii.

Mda.

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.