CET Oradea si amenda de 33 de milioane de EURO !

| 1 Comment

Cica, acum cateva zile CET Oradea, electrocentrala ce ne da noua “caldura” in case a fost amendata, de Comisia Europeana, cu 33 de milioane de EURO, pentru ca cica “nu au reusit sa-si rascumpere la timp certificatele verzi, pe care le vanduse in 2012 pentru a-si plati pacura”.

Ministrul Mediului, Attila Korodi, cica a facut demersuri, ca sa ne scape de aceasta amenda, pe care binenteles, ca tot noi oamenii o vom plati.

Din cate am inteles, primarul Ilie Bolojan nu a putut fi contactat si refuza sa comenteze acest subiect. Pe site-ul Primariei, nu este nimic, pe acest subiect. Ar fi fost frumos, sa gasim o explicatie, niste scuze… dar stiti cum se zice, ce nu se vede, se uita.

In plus, eu asa stiam, ca societatea era in insolventa si are pe langa asta, datorii de peste 100 de milioane de euro, catre furnizori.

Eu voi face tot posibilul sa ma deconectez de la CET, in urmatoarea vreme. Pe langa, ca polueaza mediul la gree, ca nu dau caldura ca lumea, ca dau caldura cand nu trebuie, sunt foarte mari facturile, acum si asta. Ce mai lipseste? Sa platim si aerul?

/peisaje4.jpg

peisajciuperca2013_zps1b74f0f8.jpg

peisajciuperca20131_zps3f0c4f7c.jpg

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.