Flappy Bird retras din Apple Store si Google Play !

| 0 comments

Am observat, ca e un nou trend intre jocurile pe telefoane/tablete, care a lasat in umbra Angry Birds si Candy Crush. Este vorba de Flappy Bird, un joc, cu o pasare, pe care trebuie sa o bagi prin anumite gauri, doar apasand tasta space. Mie, cel putin mi se pare o pierdere de timp, dar multi din lista mea de prieteni, de pe fb si-au pus print screen-urile, ca sa se dea mari cu scorurile. Nu stiu ce vede lumea la joc, sincer. Eu am un singur joc instalat, pe tableta si ala il joc in timpul liber, adica seara/noaptea, cateva minute.

Dezvoltatorul jocului, vietnamezul Dong Nguyen a decis sa retraga jocul din Apple Store si Google Play, pentru ca cica distrugea viata personala a multora. Desi, facea cam 50 000 de dolari/zi cu jocul, numa din reclame.

Mi se pare o prostie sa retragi un joc, cand faci atatia bani cu el, dar poate s-a gandit la ce e mai bine pentru oamenii, care nu stiu cand sa se opreasca. Cine stie. Eu l-as fi lasat, si as fi donat o parte din bani pentru copii si animale.

Obsesia asta pentru niste jocuri, chiar a ajuns o problema la nivel mondial. Foarte multi uita, ca mai exista, cand se joaca. Chiar cunosc niste persoane asa.

Unul a si facut misto de chestia asta, punand un iPhone cu FLAPPY BIRD instalat, pe eBay. Il vindea cu 100 000 de dolari. Jocul il mai gasiti online, dar eu nu pot sa pun link spre asa ceva. Mai bine jucati-va un joc de strategie sau Counter Strike sau un joc cu masini de curse, decat porcariile astea.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.