Simona Halep in sferturile de finala la Australian Open 2014 !

| 3 Comments

Simona Halep, romanca noastra, care se afla in top11 WTA a mai obtinut o performanta si nici n-a inceput bine 2014. Simona s-a calificat in sferturi (primele 8) la Australian Open, unul dintre cele mai importante turnee de grand slam din tenisul mondial.

Simona a trecut in optimi de Jelena Jankovic (nr 8 mondial, 6-4, 2-6, 6-0) si a avansat in urmatoarea faza a competiei, unde va da peste Dominika Cibulkova (nr 24 mondial), care a liminat-o in optimi pe Maria Sharapova (nr 3 mondial). Eu sunt sigur ca Simona noastra se va califica mai departe, pentru ca e pe un trend ascendent. Ivanovic a eliminat-o pe Serena, tot in optimi.

Sa nu uitam sa precizam, ca Jankovic il are ca antrenor pe fostul antrenor al Simonei, romanul Andrei Mlendea. Sigur i-a spus sarboaicei cateva secrete. Simona nu are antrenor, in momentul asta. BRAVO SIMONA!

/halepaustralianopen2014_zps11caa08d.jpg

Poza JASON REED/REUTERS

3 Comments

  1. Felicitari si pentru Andrei Mlendea, e un oradean de-al nostru, a fost cu noi la gen 16.

  2. Roman si oradean :)

  3. Felicitari! Nu cred ca este om in tara asta care sa nu aprecieze munca si talentul sportivilor cu asemenea succes. Trebuie sa luam exemplu si sa facem tot posibilul ca sa ajungem si noi la fel de buni in domeniile noastre de activitate. Pana atunci: bravo, oameni muncitori!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.