Se inchide Winamp !

| 1 Comment

Ieri am aflat cu stupoare, ca se va inchide Winamp, cea mai cunoscuta si una dintre cele mai vechi platforme de redare a muzicii si tot ce inseamna “audio” pe calculator si pe alte dispozitive. Winamp se inchide dupa 15 ani de existenta.

Mie unul imi pare rau, pentru ca am amintiri placute cu Winamp, dar trebuie sa recunoastem, ca ei nu s-au adaptat actualei ere, iar YouTube si alte aplicatii de pe telefoane si tablete i-au luat locul.

Eu recunosc ca n-am mai folosit de ceva timp Winamp, pentru ca n-am avut chef sa descarc toate mp3-urile si dupaia sa le redau prin Winamp, cand stiu ca gasesc tot pe youtube, printr-o simpla cautare. Dar in acelasi timp tin sa le multumesc celor de la Winamp, ca ne-au facut viata mai frumoasa timp de atatia ani.

/winamp_zps87c46d8b.jpg

One Comment

  1. Nu esti singurul care nu a mai folosit player-ul. Era o vreme cand instalam win-ul si era absolut obligatoriu sa pun si un winamp. Asta este. Timpul trece, anumite soft-uri dispar, altele apar. Tin minte ca la inceput foloseam de exemplu F-Prot ca antivir. Nu il mai folosesc. La fel, BSPlayer-ul pentru filme, acum folosesc mai mult VLC-ul… exempla ar fi multe. Exista o “epoca” pentru fiecare. La fel, cand ma gandesc la perioada de incepul cu MS-Dos, Win3.1, 3.11, 95, etc. asa sunt convins ca si pustimea din ziua de azi, dupa vreo 10 ani, se vor gandi cu nostaligie la primele iPAD-uri sau la Windows 8. Si in incheiere, sa ne amintim de primul browser care din pacate a disparut si el. Netscape Navigator (pe urma a aparut IE, Opera, Safari si Mozilla ca sa nu mai vorbim de Chrome)

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.