Numai noi nu naturalizam jucatori de fotbal !

| 0 comments

Majoritatea tarilor din lume au inceput sa naturalizeze jucatori straini, pentru nationalele lor de fotbal. Si o fac de mult.

Printre care si Germania, care stiti si voi ca au fost impotriva strainilor pana nu foarte de mult. Acum au un turc in nationala, mai precis Ozil, care e un mijlocas excelent. Au avut si un negru la un moment dat. Sau chiar si Spania, care are o arie de selectie imensa si e campioana europeana si mondiala. Vor sa naturalizeze un brazilian, mai precis pe Diego Costa.

Noua de ce sa ne trebuiasca? N-avem nevoie de ei, ca si asa “avem” juniori destui. Sunt atatia buni, pe care nu-i vor chema altii la nationalele lor. Dar noi n-avem nevoie, ca suntem orgoliosi, ca avem mandria prea mare. Sau prostia? Daca am avea multe centre de juniori poate as intelege. Asa nu inteleg.

De ex Eric, de la Pandurii. Avem nevoie de unul la mijloc, ca el! Si nevasta-sa e romanca. Sau Fatai, care a fost la Astra sau mai era candva Wesley samd. Sper sa-si dea seama astia din FRF ca avem nevoie de jucatori naturalizati.

Mai dati si voi exemple, de jucatori, pe care putem sa-i naturalizam si vor sa joace pentru Romania. Mai jos aveti golul lui Eric, de-aseara, de la Pandurii vs Fiorentina. Si Ibrahimovic ar fi fost putin invidios.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.