Cheloo a dat-o in bara rau de tot, in sezonul 3, de la X Factor Romania !

| 1 Comment

Sa incepem cu inceputul. Eu nu l-am suportat pe Cheloo, si nici nu mi-au placut Parazitii inainte de X Factor Romania. Da? Pana aici clar? Cheloo a devenit oficial membru din juriul emisiunii, din al doilea sezon, adica de anul trecut. La inceput nu-i suportam figurile si chiar n-am inteles de ce l-au bagat, decat ca era cu coloana vertebrala.

Dupa un timp a inceput sa se schimbe, ba chiar mi-a devenit simpatic, sincer sa fiu. Am observat, ca a plecat urechea si a inceput sa aprecieze toate vocile bune. Asta pana ieri seara, cand a rasturnat tot ce a cladit in doi ani. Cum a facut-o? L-a jignit pe Paolo, care e concurent la X Factor, sezonul 3, in ultimul hal “Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti, ce reprezinti, si tara asta te va trimite acasa, cu siguranta”.

Sincer, nici mie nu mi-a placut imbracamintea lui Paolo aseara, dar nu ma apuc sa-l jignesc pentru asta si pentru ca e homosexual si are curajul sa recunoasca public asta (imbracamintea nu cred ca a fost ideea lui neaparat, pentru ca Delia si regizorul spectacolului puteau sa-l sfatuiasca sa nu o faca). Si mai ales PE STICLA, la o EMISIUNE DE MAXIMA AUDIENTA, la care se uita o droaie de tineri, care pot sa se ia dupa el. Tu ai fost ales sa jurizezi stilul de a canta, nu sa-i schimbi orientarea sexului. E treaba lui Paolo ce face, atata timp, cat nu deranjeaza pe nimeni si cat canta bine. Mie chiar imi place cum canta tipul. Eu in locul celor de la Intact i-as desface contractul in prima clipa, dar nu cred ca o sa se intample asta, pentru ca e prea bine vazut de catre tinerii din ziua de azi. Pacat, pentru ce s-a intamplat aseara. Cheloo a dat-o in bara rau de tot. Daca tot vroia sa zica ceva ok, putea sa-l sfatuiasca frumos “ba, nu e ok asa, ca te faci de ras, incearca sa schimbi aia si aia”. Cred ca suna mai ok, din partea unui membru al juriului, dupa care lumea ar trebui sa se ia, cica. Cica e mentor. Degeaba ziceti voi ca e regizat show-ul. Sunt de-acord cu asta, dar asemenea declaratii oricum nu trebuia sa existe, indiferent de cum sta treaba. Uitati-va cu atentie pe pagina de facebook a concursului si o sa vedeti ce a creat declaratia asta. O sa va cruciti, cand cititi comentariile. Deci orice scuza ii bagati, nu poate fi scuzat, nici el si nici regizorul show-ului.

Stiu, nici mie nu-mi place stilul de imbracaminte a lui Paolo, dar omul se poate schimba, daca este ajutat. Nu credeti? Si pana la urma ce mai conteaza, atata timp cat Lady Gaga, face asta la nivel mondial si nimeni nu zice nimic? Si-a creat propria reata de socializare. Si n-am auzit pe nimeni din lumea muzicii s-o jigneasca.

Pana atunci, sa le sustinem pe oradencele noastre, Ana Maria Mihaes si Florenta Ticu Sandro, care au trecut in galele 2.

b

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.