Campionatul European de Karate Kyokushin la Oradea !

| 0 comments

In acest weekend se va desfasura la Oradea, mai precis Sala Sporturilor, Campionatul European de Karate Kyokushin.

Vineri si sambata (15 si 16 noiembrie), Oradea va deveni pentru a treia oara capitala europeana a kyokushin-ului, dupa 1989 si 2000. La eveniment vor participa si 400 de karateka din 23 de tari, printre care si campionii nostri Marius Ilas si Viviana Chirila, de la CSU Gym Oradea. Lotul Romaniei este condus de Harris Wallmen.

Probele la care se va concura in cadrul acestei competitii sunt kata si kumite pentru categoriile cadeti (15-16 ani), U22 (sub 22 de ani) si seniori open. De departe cea mai interesanta proba va fi cea destinata seniorilor, in primul rand din cauza faptului ca, atat la feminin, cat si la masculin se va lupta in sistem open (fara limita de greutate), si in al doilea rind pentru ca sportivii participanti fac parte in majoritate din elita europeana si mondiala a acestui sport. Concursul seniorilor se va desfasura simbata incepand cu ora 15:30 cand va avea loc si deschiderea oficiala a concursului.

Pentru Federatia Romana de Karate Kyokushin, organizarea campionatului european la Oradea este o onoare, dar si o responsabilitate enorma. Ma bucur ca am beneficiat de sprijinul autoritatilor locale si judetene, care au inteles ca un asemenea eveniment reprezinta o ocazie importanta de a pune Oradea pe harta competitiilor europene de cel mai inalt nivel. Sper ca si din punct de vedere al performantei sportive, cit si din cel al organizarii sa ne ridicam la cel mai inalt nivel a declarat Anca Wallmen, presedinta FRKK.

Program:

Vineri, 15 noiembrie: 15:00 – 18:00
Sambata, 16 noiembrie: 16:00 – 18:00

Pretul unui bilet este de 10 ron, iar copiii pana la 14 ani au intrarea libera! Va asteptam! Ne vedem acolo!

/campionateuropeankaratekyokushin_zps3c7b9f73.jpg

Articole Relevante:

Cinci medalii pentru Oradea la Campionatul European de Karate Kyokushin de la Lucern !

Viviana Chirila si Marius Ilas, medalii de bronz la Campionatul European de Karate Kyokushin de la Kielce !

Patru medalii pentru Oradea la Internationalele de Karate Kyokushin ale Olandei !

Sase medalii pentru Romania la CE de Karate Kyokushin !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.