O medalie de argint, pentru Romania la Campionatul European de Tenis de Masa !

| 0 comments

Se stie ca romancele sunt o forta in Europa, cand vine vorba de tenis de masa. Avem in palmares o droaie de titluri europene. Saptamana trecuta s-a desfasurat Schwechat, Austria, Campionatul European de Tenis de Masa.

In competitia pe echipe, Romania (Elizabeta Samara (24 de ani, Constanta), Daniela Dodean (25 de ani, Arad), Bernadette Szocs (18 ani, Tg Mures), Iulia Necula (27 de ani, Constanta), Cristina Hirici (21 de ani, Constanta), Camelia Postoaca (21 de ani, Cimpulung Muscel)) a terminat pe 2, dupa Germania, care are in lot nu mai putin de trei sportive asiatice. Si stiti prea bine ca nimeni nu le face fata asiaticilor in acest sport. Au o concentrare de invidiat. Romania a trecut de Ucraina in optimi (3-2), in sferturi de Ungaria (3-0) si in semifinale de Rusia (3-0). Din pacate am pierdut la Germania (1-3).

La simplu nu s-a putut trece de sferturi. Intre primele patru ale europei au ajuns patru asiatice, Xiaona Shan (Germania), Ying Han (Germania), Fen Li (Suedia) si Yu Fu (Portugalia). Fen Li (Suedia) a castigat competitia.

/romaniatenisdemasa_zps2885ba45.jpg

poza prosport.ro

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.