Laser Star Arena ne aduce un nou sport si un nou mod de relaxare in Oradea !

| 1 Comment

Sunt sigur ca multi dintre voi ati jucat nu o data in viata jocuri pe calculator, ca si Counter Strike, Half Life, Quake, Delta Force, Doom, Crysis samd, jocuri in care v-ati descarcat energia “impuscand” pe altii. Sunt sigur ca multi dintre voi ati incercat si variantele “live” a jocului, si anume PaintBall (impuscaturi cu bile cu vopsea) si AirSoft (impuscaturi cu bile simple provenind de la replici de arme adevarate). PaintBall-ul s-a cam stins in Romania, cel putin in Oradea, dar AirSoft-ul a ramas pe pozitii, si din cate mi-a zis Zmole, mai sunt trei cluburi profi de AirSoft in Oradea. Amandoua sporturile sunt periculoase, daca nu le practicati dupa regulament si va puteti rani foarte usor cu acele bile.

Dar sa lasam aceste sporturi si sa va spun ce noutate au adus doi amici in Oradea. Noutatea se numeste “Laser Tag“, mai precis impuscaturi cu laser, intr-o atmosfera specifica. Lumea, care va merge sa practice acest sport, va trebui sa poarte o vesta, care contine mai multe locuri cu tinta. Acele tinte vor trebui sa fie “atinse” cu laserul de catre adversari, iar cel care va fi “impuscat” va trebui sa fie dezactivat automat de catre sistem si scos din joc pentru un timp anume (depinde cat se seteaza la inceput). Sunt mai multe tipuri de jocuri, individual, in echipa, vampir, mata, capturare samd. Omuletii n-au voie sa alerge prin arena, pentru risca “accidentari”, iar cine va fi prins alergand, va fi dezactivat automat, de catre membrii staff-ului. Toate jocurile se desfasoara pe atmosfera de nava spatiala, incepand de la desenele facute de baietii de la Grafformers Oradea, pana la muzica de fundal foarte tare. Daca aveti sugestii nu ezitati sa vorbiti cu baietii din staff.

Impreuna cu Bogdan, Ioana, Zmole, Dan, Sebi, Cristi si Andrei ne-am jucat joi cateva ture la Laser Star Arena si pot sa zic ca mi-a placut foarte mult. Am jucat toate tipurile de jocuri, iar cel mai mult mi-a placut cel in echipa. Da, n-am avut o strategie bine stabilita, dar ne-am descurcat. Voi puteti sa va formati echipe si sa mergeti cat de des puteti. O sa va placa foarte mult, mai ales daca sunteti fani filme SF (ex Star Wars, Star Trek, Stargate samd).

Deci, daca vreti sa va descarcati dupa zilele grele de munca sau sa alungati nervii provocati de anumite persoane, Laser Star Arena este cel mai bun loc. Va descarcati si nici nu va raniti. Puteti sa organizati si diferite “teambuidinguri” acolo. Arena o puteti gasi pe Vasile Alecsandri, chiar in interiorul fostei fabrici Oradinum, langa clubul The One. Trebuie sa mentionez ca toata cladirea fostei fabrici va fi transoformata in curand in zona de divertisment, care va include zone de biliard, snooker, bowling si un casino.

Va las mai jos cu cateva poze, ca sa va faceti o idee, despre ce inseamna Laser Tag.

dannyCeva1's laser star arena oradea album on Photobucket

One Comment

  1. Pingback: Laser Star Arena - Tag! You're it. | Bogdan Pater

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.